Mergi la conţinutul principal

Sase tineri injunghiati in tramvai

Atac singeros, ieri, la prinz, intr-un tramvai: 6 indivizi din cartierul Viziru au fost atacati de doi cutitari si injunghiati de mai multe ori, fiindca au refuzat sa se alature unei grupari interlope.
Cei 6 "baieti de cartier", care au preferat sa ramina in anonimat, pentru a nu o pati mai rau, ne-au declarat: "Pe la ora 12.00, am urcat in tramvai, din statia Albina. In tramvai erau doi insi din cartier, porecliti "Cioaca" si "Galati", care in ultima perioada ne-au terorizat, ne-au cerut taxe de protectie si ne-au amenintat ca ne vor taia, daca nu vrem sa intram in trupa lor mafiota. Au scos cutitele si au sarit pe noi. Ne-am aparat cum am putut, cu miinile goale, dar au reusit sa ne injunghie. Am sarit toti din tramvai, din mers, si am fugit la spital."
Dupa ce au incasat mai multe lovituri de cutit, victimele atacului au suferit leziuni la miini, picioare si torace. Cadrele medicale le-au suturat plagile si, plini de singe si cu hainele ciuruite, cei 6 s-au prezentat la Politie, pentru a reclama agresiunea. "Politistii ne-au bagat intr-un birou, ne-au ascultat si ne-au trimis la plimbare, fiindca nu aveam cetificate medico-legale. Am vrut sa scriem declaratii, dar politistii ne-au zis sa plecam si sa ne intoarcem cind vom avea actele de la Medicina Legala. Nu avem bani, asa ca nu putem sa facem nimic. In ultimul timp am chemat Politia de zeci de ori, fiindca cei care ne-au taiat au spart geamurile la apartamente, au dat foc la usi, ne-au terorizat parintii si ne-au pindit de numeroase ori, pentru a ne bate. De fiecare data, Politia a stat cu miinile in sin. Cind au fost amendati, ne-au batut, sa le dam bani, ca sa plateasca amenzile. Sintem disperati si vrem sa faca Politia dreptate, pentru nu vrem sa ne inarmam si noi cu cutite, ca sa ne putem plimba pe strada." Vom reveni.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro