Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sarbatoarea veveritelor in gradinite

Astazi, de la ora 11.00, la Muzeul de stiintele naturii se verniseaza expozitia de desene si lucrari practice "La multi ani, Rita veverita!". Lucrarile au fost realizate de copii de la Gradinitele nr. 8, 37, 7, 9, 47 din Braila, Gradinita din Pitulati si scolile "I.L.Caragiale" si "Fanus Neagu". Expozitia va fi deschisa in perioada 21 martie - 15 aprilie.
Aceasta actiune face parte din proiectul educational "Iubeste si respecta natura", initiat de educatoarea Angelica Surdu, in parteneriat cu Inspectoratul Scolar si Muzeul Brailei, Administratia Parcului Natural Balta Mica a Brailei si Agentia pentru Protectia Mediului Braila.
In cadrul proiectului mai sint planificate, miine, ora 11.00, adunarea Micilor Ecologisti in fata Primariei pentru a sarbatori Ziua Mondiala a Apei, iar pe 31 martie, de la ora 11.00, se va organiza spectacolul "La multi ani, Rita veverita!", in cadrul caruia se va desfasura o parada a costumelor cu tema "Cea mai frumoasa veverita".
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii