Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sapte judoka romani la Turneul de la Paris

Sapte sportivi romani vor participa, simbata si duminica, la prima competitie de anvergura din 2006, Turneul Ile de France de la Paris, unul dintre cele mai puternice concursuri de judo din lume, aflat la cea de-a 35-a editie.
Din lotul masculin al Romaniei vor face parte sportivii Costel Danculea (cat. 66 kg), Ilie Popa si Claudiu Bastea (73 kg), Bogdan Barbulescu (81 kg), Marian Nichitelea si Daniel Brata (100 kg). Dintre acestia, Bastea si Brata au obtinut cele mai bune rezultate in ultima perioada, adica locul trei, respectiv locul doi, la categoriile lor de greutate, in cadrul Jocurilor Francofoniei, desfasurate in Niger, in luna decembrie.
Romania va fi reprezentata si de o sportiva, Ramona Enache, de la Club Tomas Deva, la categoria 52 de kilograme. Antrenorul lotului feminin al Romaniei, Florin Berceanu, a declarat, pentru MEDIAFAX, ca nu stie cum a ajuns Enache sa fie inscrisa la concurs. "Sportiva nu mai face parte din lotul Romaniei din vara anului trecut, deci nu stiu cum a fost inscrisa la turneul de la Paris. Din cite stiu, ea se pregateste in Belgia", a declarat antrenorul Berceanu.
Tehnicianul lotului feminin a mai precizat ca nu a trimis sportive la competitia de la Paris, pentru ca aceasta este prea dura, si pentru ca are un alt plan de pregatire, aprobat deja de conducerea federatiei. "Lotul feminin va participa la alt turneu, puternic si acela, la Budapesta, pe 18 si 19 februarie. Ne-a convenit aceasta varianta, pentru ca echipa va ramine apoi la Budapesta, la un stagiu de pregatire comun cu echipa Ungariei", a spus Berceanu.
La Turneul A de la Budapesta (18-19 februarie) vor participa sportivele Alina Dumitru si Monica Ungureanu (cat. 48 kg), Ioana Aluas si Andreea Galita (52 kg), Corina Caprioriu (57 kg), Loredana Roibu (63 kg), Alina Croitoru (70 kg) si Alexandra Matasaru (78 kg). Lotul va fi condus de antrenorul Florin Berceanu, urmind sa revina in tara pe 24 februarie, dupa incheirea stagiului de pregatire.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii