Mergi la conţinutul principal

Saptamina prevenirii criminalitatii

Pe parcursul acestei saptamini, politistii de la Compartimentul de Analiza si Prevenire a Criminalitatii, din cadrul Inspectoratului de Politie al judetului, vor incerca sa-i faca pe cetateni sa constientizeze ca si de ei depinde sa nu pice victime ale infractorilor. In acest sens, sub genericul "Saptamina Prevenirii Criminalitatii", oamenii legii vor organiza o serie de activitati ce se incadreaza in categoria celor derulate si la nivel national, care au acelasi scop.
Daca, ieri, s-au desfasurat actiuni pentru prevenirea furturilor din locuinte, astazi, politistii se vor axa pe linia prevenirii delincventei juvenile si a victimizarii minorilor, in scoli si licee din municipiu si la sediul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Braila. Miine este ziua destinata prevenirii in sistem integrat a criminalitatii in mediul rural, sens in care, intre orele 8.00 - 9.30, se vor derula actiuni la tirgul organizat saptaminal in comuna Tufesti. Joi, intr-o zona aglomerata din municipiu, se va organiza o simulare de tilharie, cu scopul de a testa reactia cetatenilor pentru prevenirea si combaterea acestui gen de infractiune. Vineri, pe Soseaua Dig Braila - Galati, IPJ Braila si Galati vor actiona impreuna pentru prevenirea accidentelor.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu