Mergi la conţinutul principal

Sancţiuni pecuniare pentru handbalistele şi antrenorul de la HC Dunărea

• este primul semnal de atenţionare tras de Consiliul Director • dacă echipa nu revine în obiectiv vor urma şi alte sancţiuni • conducerea clubului brăilean este mulţumită de activitatea echipei de Divizia A, a celor de junioare III şi IV şi de minihandbal

 

Conducerea clubului HC Dunărea a luat primele măsuri după ce a analizat rezultatele obţinute de echipa de senioare după primele cinci etape din sezonul competiţional 2018-2019, unele extrem de slabe dacă ţinem cont de faptul că în acest moment trupa pregătită de antrenorul Dumitru Berbece are doar un singur punct în Liga Florilor. Sunt măsuri de ordin financiar, singurele în primă fază care le pot trezi la realitate pe handbalistele formaţiei de senioare. Pe undeva există un blocaj, valoarea lotului echipei HC Dunărea nu este de locul al 12-lea, aşa că jucătoarele şi antrenorul trebuie să-şi revizuiască atitudinea şi să scoată echipa din acestă zonă a clasamentului. Altfel, vor urma şi alte sancţiuni.

Conducerea clubului specifică, prin intermediul unui comunicat, că activitatea celorlalte echipe de la HC Dunărea este una foarte bună. Că s-a creat o pepinieră de jucătoare care, sub bagheta antrenorilor Cristian Preda şi Eugen Jelesneac, vor putea face pasul spre handbalul mare din Liga Naţională.

 

Comunicat de presa

În urma rezultatelor negative înregistrate de echipa noastră, conducerea clubului HC Dunărea Brăila anunţă faptul că s-au luat măsuri în ceea ce priveşte echipa de senioare a clubului nostru.

Ţinând cont de situaţia în care se află echipa din Liga Florilor, dorim să comunicăm faptul că au fost purtate o serie de discuţii individuale cu handbalistele, antrenorul şi staff-ul tehnic. S-au centralizat problemele menţionate din fiecare parte, s-a întocmit un raport cu privire la evoluţia echipei începand cu prima etapă şi până în etapa a 5-a, raport care a fost adus la cunoştinţa Consiliului Director al HC Dunărea Brăila. În urma analizei făcute, Consiliul Director a decis aplicarea unor sancţiuni de ordin financiar întregii echipe cât şi antrenorului, până la revenirea în obiectivul asumat prin contract.

Consiliul Director va monitoriza atent evoluţia echipei în următoarele meciuri urmând ca în funcţie de rezultate să aprobe şi alte măsuri menite să aducă echipa acolo unde ne dorim cu toţii.

Ţinem să amintim totodată că HC Dunărea Brăila nu reprezintă numai echipa de prima Liga, clubul nostru având, începând din acest an, echipe la Divizia A, junioare III, junioare IV şi minihandbal, înscrise în competiţii oficiale ale Federaţiei Române de Handbal. Apreciem munca celorlalte jucătoare care aduc onoare clubului nostru prin rezultatele bune pe care le obţin, echipa de Divizie ocupând în momentul de faţă un loc fruntaş. De asemenea, junioarele III, care sunt cu 2 ani mai tinere decât adversarele lor, au în acest sezon un an de pregătire, iar în momentul de faţă se pot observa progresele, anul acestea urmând să demonstreze că se pot lupta pentru a obţine performanţe. În continuare avem înregistraţi la club sute de copii, pe diferite categorii de vârstă, iar în urma selecţiei din şcoli din ultimele două săptămâni, la HC Dunărea au fost înregistraţi zeci de copii noi. Ne bucurăm că putem creşte aceşti copii, iar ei sunt încantaţi de jocul de handbal. Să nu uităm că suntem singurul club de handbal din Brăila care nu percepe taxa pentru înscriere, antrenamentele la copii fiind gratuite.

Toate aceste echipe au în momentul de faţă cele mai bune condiţii pentru a practica handbalului şi pentru a face performanţă, condiţii bune de pregătire, sala de antrament, sală de forţă, zonă de refacere, echipamente de pregătire, medicaţia necesară, transportul şi cazarea pentru deplasări dar şi salariile pentru munca lor”.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro