Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Salvati pe ultima suta de metri

Chimia: Andreescu - Preda (min. 7: Iordache), Bar, Streanga, Banuta - Suditu, Minciuna, Iacob (min. 62: D. Marin), Irimescu - Farcasanu, C. Ilie (min. 57: Vlad)
Antrenor: Stefan Preda
CF Braila: Iorga - Moldoveanu, Ghidarcea, Calin, Rotaru - Tismanaru (min. 40: Rosu), Olenic, Pinzaru, Rancan (min. 65: Girleanu) - Lungu (min. 48: Dragan), Elec
Antrenor: Puiu Antohi
Arbitri: Florin Constantin (Ilfov) - Ion Olteanu si Vasile Marinescu (ambii din Bucuresti)
Observator FRF: Marin Lazarescu (Bucuresti)

La fel ca in tur, partida dintre Chimia si CF Braila s-a incheiat la egalitate numai ca de data aceasta s-au marcat patru goluri.
In prima repriza ambele formatii au evoluat prudent, de aceea si fazele de poarta au fost putine.
Scorul s-a modificat inca din minutul 10, la o greseala a asistentului Vasile Marinescu, care nu a semnalizat o pozitie de ofsaid a lui Irimescu, iar mijlocasul gazdelor a patruns in careu, l-a depasit prin dribling pe portarul brailean, acesta a faultat si centralul a acordat penalty pentru Chimia. Tot Irimescu si-a asumat responsabilitatea de a executa lovitura de pedeapsa si formatia din Brazi a preluat conducerea.
Nemaiavind alta alternativa, brailenii au cautat sa gaseasca culoare spre poarta adversa insa cu toate ca si-au creat citeva ocazii, Elec le-a ratat cu mare nonsalanta. Atacantul oaspetilor a irosit prima oportunitate in minutul 16 cind nu a reusit, de la doar 3 metri, sa reia spre poarta, insa pe undeva a avut circumstante atenuante pentru ca s-a aflat intr-un unghi destul de dificil. Cea mai mare dintre ele s-a derulat in minutul 30: Moldoveanu a centrat peste toata apararea gazdelor, iar Elec, singur singurel, de la 8 metri a reluat cu capul peste transversala portii aparate de Andreescu.
Pina la pauza CF Braila a fost echipa care a controlat ostilitatile insa nu s-a mai reusit nici o faza demna de consemnat.

Elec a fost campionul ratarilor

La cinci minute de la reluare, in doua rinduri, Olenic si Elec s-au incurcat reciproc si nu au reusit sa ameninte poarta lui Andreescu, iar in minutul 58, dupa un corner executat de Rosu, patru jucatori ai oaspetilor s-au uitat cum mingea s-a scurs prin fata portii prahovenilor.
Partea a doua a intilnirii a fost una de cosmar pentru Puiu Antohi care, neputincios, de pe margine, a urmarit cum Elec, de la numai un metru, nu a reusit sa introduca mingea in plasa, dupa o actiune colectiva la care au mai participat Rosu si Alin Lungu.
Cum ocaziile se razbuna, in minutul 69 gazdele au obtinut o lovitura libera la 25 de metri de poarta lui Iorga si acelasi Irimescu a majorat scorul la 2-0, mingea sutata de mijlocasul ofensiv al gazdelor fiind deviata de zidul brailean in gol.
Oaspetii au reluat actiunile ofensive la poarta adversa si in ultimile opt minute din timpul regulamentar de joc au reusit sa restabileasca egalitatea. In minutul 82 Rotaru a executat foarte bine o lovitura de colt si, venit lansat din spate, Ghidarcea nu i-a dat nici o sansa lui Andreescu, iar in ultimul minut de joc Rosu, angajat in careu de Olenic, a sutat la coltul lung lasindu-l spectator pe portarul gazdelor. Intre cele doua reusite ale brailenilor s-a mai derulat o imensa ratare a lui Elec, dupa o lovitura libera executata de Rotaru.
Meciul s-a incheiat la egalitate, 2-2, insa antrenorul secund al CF-ului, Adrian Baldovin, a considerat ca formatia braileana a scapat printre degete o victorie pretioasa: "Am dominat clar pe tot parcursul meciului si acest lucru este demonstrat de raportul actiunilor de poarta care ne-a fost net favorabil, insa ne-a lipsit omul de gol. Oricum este un rezultat bun si, asa cum ne-am propus, daca obtinem sapte puncte din aceste trei meciuri putem spera in continuare. Acum trebuie sa ne concentram pentru dubla de pe teren propriu cu CS Otopeni si FC Brasov".
Cu toate ca a obtinut un punct, CF Braila a ramas si dupa aceasta etapa pe penultimul loc in clasament.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii