Mergi la conţinutul principal

Salbă de medalii pentru sportivii de la «Special Friends»

Sportivii clubului brăilean "Special Friends" au cucerit 14 medalii la Campionatul Naţional de tenis de masă şi Campionatul Naţional de atletism pentru persoane cu dizabilităţi din România, competiţii organizate la Cluj Napoca de Comitetul Naţional Paralimpic Român şi CCSH "Lamont" din localitate. La startul celor două concursuri s-au aliniat 70 de concurenţi de la 9 cluburi sportive pentru persoane cu handicap fizic din ţară, printre aceştia regăsindu-se şi 7 brăileni şi anume, Fănuţa Leocă, Gheorghe Dragu, Emilia Constantin, Mihai Sorescu, Valentina Barzoiu, Daniel Macioc, Ştefan Leocă.
La naţionalele de tenis de masă, organizate la mai multe secţiuni, după clasele de handicap, la masculin au fost obţinute trei medalii la individual şi pe echipe. La campionatul Naţional de atletism, care a avut loc pe stadionul "Iuliu Haţeaganu", brăilenii au obţinut trei medalii de argint la alergare pe distanţa de 100 m, un loc doi şi un loc trei la aruncarea suliţei, două medalii de bronz la aruncarea greutăţii şi patru medalii de argint şi bronz la săritura în lungime.
În acelaşi timp a fost organizat şi un concurs de şah la care au luat parte sportivi din cluburi participante la Campionatul Naţional pentru persoane paralimpice. La turneul de sah s-au înscris doi braileni, Gheorghe Dragu şi Ştefan Leocă, iar Leocă s-a clasat pe locul al treilea, aceasta fiind cea de-a 15 medalie obţinută de reprezentanţii clubului brăilean "Special Friends".

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro