Mergi la conţinutul principal

Salbă de medalii pentru Kasay la Europenele de karate tradițional

• la Iași, sportivii clubului brăilean au cucerit 8 medalii, 3 de aur, 3 de argint și 2 de bronz • aur și argint pentru chinezoaica Adriana Zuxuan Shang 

 

Sportivii din România au avut din nou evoluții foarte bune la Campionatul European de karate tradițional, care a avut loc de curând la Iași, iar țara noastră s-a clasat pe locul întâi. Printre sportivii care au adus puncte importante s-au regăsit și cei de la clubul brăilean Kasay, coordonat de sensei Nicu Mihai. Kasay a obținut 8 medalii, 3 de aur, 3 de argint și 2 de bronz și, ca de obicei, chinezoaica Adriana Zuxuan Shang a fost MVP-ul acestei grupări sportive.

“Sunt foarte mulțumit de rezultatele obținute de karateka acestui club. Mulțumim părinților care au înțeles cât de importantă este această artă marțială pentru dezvoltarea armonioasă a copiiilor lor, suporterii cei mai importanți ai sportivilor noștri și Cosminei Epuraș pentru ajutor. Vine vacanța școlară dar noi vom continua antrenamentele iar aceste performanțe sper să atragă și alți copii dornici să practice această disciplină sportivă”, ne-a declarat sensei Nicu Mihai.

 

Rezultate notabile

La copii 1, la kata individual, titlul european i-a revenit sportivei brăilene Antonia Cosma. Colegul ei de club, Ștefan Cabuz a cucerit argintul la kumite individual. Tot la această categorie de vârstă, Bianca Agape și-a trecut în cont două medalii de bronz la kata, respectiv kihon. Tot la copii 1, dar la masculin, echipa formată din Mihai Vernescu, Aman Irimia, Ionuț Bucșă a devenit campioană europeană.

Echipa de fete formată din Adriana Zuxuan Shang, Carla Ezaru și Bianca Agape a urcat pe treapta a doua a podiumului de premiere.

Tot pe prima poziție a podiumului de premiere și implicit medalia de aur, la copii 2, fete, în proba de kihon, i-a revenit chinezoaicei Adriana Zuxuan Shang. Aceasta a devenit și vicecampioană europeană, la această categorie de vârstă, în proba de kata individual.

Clubul Kasay a avut și sportivi care au fost la un pas de podium, respectiv locul al 4-lea, la kata echipe.

Aceștia au fost: Ștefan Cabuz, Manuel Cotigă și Stefan Pavlov la copii 1, Andrei Bașno, Patrick Straton, Dorian Iancu la copii 2, Darius Rusu, Florin Crăciun, Andrei Buriu, la copii 3.

Maria Iancu s-a clasat de asemenea pe locul al 4-lea, la kata individual, copii 3.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro