Mergi la conţinutul principal

Salbă de medalii pentru Dumi Gym Ianca în 2024

• cel mai fructuos an din istoria clubului • clubul din Ianca a cucerit 10 medalii la naționale, 4 la Romanian International Grand Prix și 2 la Campionatul Balcanic

 

Campionatul Național de culturism desfășurat în perioada 15-19 mai,  la Cluj Napoca, a reprezentat unul dintre cele mai importante momente din istoria clubului Dumi Gym Ganca. Gruparea coordonată de Daniel Dumitrescu a participat cu 12 sportivi și a obținut 10 medalii la naționale și 4 la Romanian International Grand Prix.

“Anul 2024 este unul foarte bun pentru clubul Dumi Gym Ianca din toate punctele de vedere. Am participat cu mulți sportivi iar rezultatele au fost peste așteptări, la toate competițiile. Este cel mai bun an din istoria clubului nostru”, ne-a declarat Daniel Dumitrescu, președintele clubului Dumi Gym Ianca.

Teodora Nicoleta Ristea a devenit campioană națională la Women’s Bikini 169 cm, aceeași performanță fiind realizată de Angela Hancu la Masters Women’s Bikini 35-39 ani, 163 cm. Hancu și-a mai trecut în cont o medalie de argint la Women’s Bikini 169 cm.

Vicecampioni naționali au devenit Alexandra Elena Tănase la Women’s Bikini 172 cm, Claudia Silvia Henning la Masters Women’s Bikini 45-49 ani, Xenia Alexandra Nirucz la Women’s Bikini 162 cm, Maria Iordan la Women’s Bikini plus 172 cm, Codruța Ioana Păduraru

la Masters Women’s Bikini (plus 50 ani) Open. Tot argint a obținut Alexandru Ștefan Agapie, la băieți, Fitness Challenge clasa A (11-13 ani).

Medalii de bronz au cucerit Mugurel Emil Ilie la Culturism (50-54 ani), 80 kg și Mariana Aura Iordan Women’s Bikini (40-44 ani) Open, ambii la secțiunea Masters.

La Romanian International Grand Prix sportivii pregătiți de Daniel Dumitrescu au cucerit 4 medalii, una de argint și 3 de bronz.

Maria Iordan s-a clasat pe locul al doilea la Women’s Bikini plus 172 cm.

Pe locul al treilea al podiumului de premiere au urcat Teodora Nicoleta Ristea la Women’s Bikini 169 cm, Alexandra Elena Tănase la Women’s Bikini 172 cm și Angela Hâncu la Masters Bikini 35-39 ani.

Vă reamintim că, în acest an, clubul Dumi Gym Ianca a cucerit și 2 medalii la Campionatele Balcanice prin Teodora Nicoleta Ristea. Aceasta a devenit vicecampioană la Fit Pairs iar la  Women’s Bikini 169 cm a cucerit medalia de bronz.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro