Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Sa-l lasam pe Vigo sa lucreze"

Presedintele CA al FC Dinamo, Nicolae Badea, a declarat pentru site-ul suporterilor echipei din Soseaua Stefan cel Mare, dinamomania.net, ca nu doreste sa faca afirmatii referitoare la tehnicianul Esteban Vigo, considerind ca in cazul acestuia vor vorbi rezultatele.
"Nu vreau sa vorbesc... Sa-l lasam pe Esteban Vigo sa lucreze. Mai ales ca aceasta pauza este suficient de lunga ca asezarea raporturilor dintre conducerea tehnica si lot sa se faca in toate etapele. Cred ca a judeca anticipat rezultatele si munca poate fi ceva extrem de subiectiv si nu vreau sa ma hazardez", a spus Badea.
Nicolae Badea a afirmat ca intelegerea dintre gruparea dinamovista si fostul tehnician Ioan Andone a fost reziliat de comun acord. "Nu a fost vorba de o demitere, ci de o incetare a contractului de comun acord. A fost o discutie la care au mai participat si domnii Borcea si Netoiu, intre oameni care au avut ca singur scop oferirea de alternativa pentru Dinamo si pentru Andone", a completat oficialul dinamovist.
Intrebat daca Ioan Andone putea sa aiba rezultate si mai bune daca ar fi avut liniste la echipa, Nicolae Badea a raspuns: "Cred ca Andone putea sa faca mai multe. A facut multe, dar la momentul respectiv acea solutie era mai buna. A lucrat cu daruire, competenta si cu foarte multa fidelitate pentru Dinamo si cariera".
Badea considera ca, desi echipa are patru mii de abonati, numarul acestora este "extrem de redus". "In urma cu sase ani, numarul de abonamente vindute era zero. Acum avem 4.000 de abonati, insa numarul este extrem de redus. Numarul suporterilor este redus si pentru calitatea spectacolului in sine, dar si datorita faptului ca nu beneficiaza de o serie de facilitati cit de cit decente", a precizat Nicolae Badea.
Oficialul gruparii din Soseaua Stefan cel Mare nu a dorit sa comenteze relatia dintre galerie si presedintele executiv Ioan Becali. "Daca ne uitam la ce se intimpla afara, vedem stadioane pline unde manifestarile pasionale se produc dupa reteta bunului simt, a decentei, a contributiei pe care fiecare dintre noi vrea sa o aduca. Peste tot biletele se platesc, iar organizatorii asigura conditii corespunzatoare celui care plateste biletul", a spus Badea.
Presedintele CA a dezmintit zvonurile conform carora ar urma sa paraseasca gruparea dinamovista, ca urmare a diferendelor de la nivelul conducerii. "Cele mai multe surse ale ziaristilor sint anonime... cind voi avea de gind sa plec voi anunta dinainte", a completat Badea.
Nicolae Badea a declarat ca modernizarea stadionului Dinamo reprezinta o problema destul de dificila. "Inaltarea tribunei 2 este problema noastra! Modernizarea stadionului Dinamo este o chestiune destul de dificila. Infrastructura trebuie reabilitata, canalizarea este veche de 40 de ani, cu mult peste limita duratei de utilizare. Multe au fost realizate pe conceptul by-passului", a mentionat oficialul dinamovist.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii