Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

S-a stabilit: fisioneaza!

Alianta PNL-PDracu face pasi tot mai repezi spre mare fuziune prin divort. Alde Tariceanu se inteleg cu alde Basescu, adica Boc, precum noi, astia de la "Scormonitoru", cu gazetarii profesionisti de la "Monitorul". Mai an s-a zis ca cica pentru a putea tine PSD pe o perioada cit mai indelungata in tarcul rezervat opozitiei ar fi nevoie de o formatiune politica puternica, un fel de monolit democrato-liberal. Astia aflati acum la putere au zis ca nu vor nici in ruptul capului ca PSD sa cistige alegerile in 2008, uitind faptul ca de 16 ani in tara asta alegerile nu se cistiga, ci se pierd. Pe mine, unul, treaba asta cu fuziunea chiar m-a bagat in ceata. Si asta pentru ca, recunosc, in 2004 am votat cu Basescu si cu Alianta DA, pentru ca mi-a placut cum a PDalat Basescu in campanie. Bun, si acum vin si va intreb: daca Alianta PNL-PD nu se va mai numi Alianta PNL-PD, ci dracu stie cum, io cu cine o sa votez? Cu PSD nu pot pentru ca ultima data, adica in 2000, dupa ce am pus botu' ca prostu' sa-l votez pe Iliescu sa nu scape Vadim la Cotroceni, mi-au aparut niste bubite pe tot corpul de nu m-am vindecat total nici in ziua de azi. Acum o sa va repeziti la mine si o sa-mi ziceti ca pot vota cu noua formatiune rezultata din fuziunea care, iacata, nu se va realiza nici in ziua in care Bunea Stancu va absolvi cursurile Scolii de Gentlemani, sef de promotie.
Recunosc, imi pare nespus de bine ca PNL nu se va impreuna definitiv si irevocabil cu PD. E impotriva firii, ba chiar si a listelor electorale care se vor intocmi in 2008, desi observ ca astia ii tot dau cu votul uninominal. Nu, frate, sa ramina fiecare la locul lui, in cercul sau de interese. Tariceanu cu Patriciu, desi nu stiu in ce masura actualului premier ii va cadea bine la stomac sa faca poteca pin' la Jilava, iar Basescu cu Elena Udrea, asta ca tot blondina de la Golden Blitz s-a pus la dispozitia intregului batalion de la PD. Domnule, io propun ca PNL si PD sa traiasca in concubinaj ca si pina acum, sa nu se ia neam cu acte! Nu de alta, dar s-a dovedit existenta acelui sindrom postmariaj! De ce sa strice un banal act de casatorie o prietenie atit de frumoasa si de sincera, bazata pe respect reciproc, in sensul ca fiecare dintre partide isi vede de treaba lui si nu se baga peste celalat atunci cind ala isi trage contracte beton de pe la primarii, ministere sau de-aiurea!
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii