Mergi la conţinutul principal

S-a stabilit calendarul competițional al Ligii a IV-a

* competiția de fotbal din județul Brăila începe pe 29 august cu 7 echipe la start * vor fi două tururi și două retururi

 

Duminică, 29 august, începe campionatul Ligii a IV-a în județului Brăila.

În sezonul competițional 2021-2022 participă 7 echipe și anume: Victoria Traian, ACSC Cazasu, Voința Vișani, Viitorul Însurăței, Viitorul Șuțești, Dacia Bertești și Daous Dava Brăila. Singura noutate în acest eșalon o reprezintă Daous Dava, care își va disputa meciurile de pe teren propriu pe stadionul Chimia din stațiunea Lacu Sărat.

Vor fi două tururi și două retururi. Campionatul începe pe data de 29 august, cu un tur și un retur, iar din 13 martie 2022 se vor disputa încă un tur și un retur. În ședința cu delegații din Liga a IV-a s-a decis ca fiecare echipă să aibe în teren, pe parcursul întregului meci, un jucător U21. Se vor respecta toate regulile impuse de autorități privind pandemia de coronavirus. Vor avea drept de joc fotbaliștii vaccinați și cei care vor efectua testele. Jucătorii cu vârte sub 18 ani nu au obligativitatea de a se vaccina sau testa.

Echipele vor avea posibilitatea de a efectua 5 schimbări.

“Duminică, 29 august, începe Liga a IV-a cu 7 echipe la start. Vor fi două tururi și două retururi, fiecare echipă va disputa câte 24 de meciuri. Toate formațiile din acest eșalon au primit un formular din partea AJF Brăila în care sunt trecute măsurile obligatorii pentru organizarea unui meci pe teren propriu”, ne-a declarat Mihai Ianoș, secretarul AJF Brăila.

 

Viitorul Șuțești, lider la transferuri

Cele mai multe achiziții au fost făcute de Viitorul Șuțești. În această vară formația din Șuțești a adus nu mai puțin de 12 fotbaliști și anume: Gigel Costache, Valentin Ion, Adrian Coman, Silviu Robu, Marian Mîță, Ionuț Huțu, Cristian Ciocan, Alexandru Colniceanu, Crangă, Custură, Marius Călin și Alexandru Cotigă. Victoria Traian și-a asigurat serviciile atacantului Sergiu Simion.

 

Prima etapă programează pe 29 august meciurile:

Victoria Traian - Daous Dava Brăila

ACSC Cazasu - Viitorul Șuțești

Viitorul Însurăței - Voința Vișani

Dacia Bertești stă.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro