Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

S-a sinucis, taindu-si gitul cu un cutit

Gest extrem al unei femei, cadru medical biolog Ioana S. (57 de ani) s-a sinucis taindu-si gitul cu un cutit, fiind gasita de sotul sau, moarta in cada, plina de singe, cu cutitul inca in mina. Chemati urgent la fata locului, medicii de la Salvare nu au mai putut face nimic pentru femeie.
Sotul femeii, I.S, si el tot biolog, a chemat imediat Politia si le-a povestit anchetatorilor, indurerat, ca a plecat pentru citeva zeci de minute la piata, iar cind s-a intors, a gasit-o in cada, cu gitul taiat. Acesta le-a mai declarat ca sotia sa, care suferea de o depresie psihica, ii spusese in mai multe rinduri ca s-a saturat de viata si ca nu vrea sa-i impovareze pe cei dragi, traind ca o leguma. Barbatul n-a crezut insa niciodata ca ar fi capabila sa-si ia viata, si a fost socat sa o gaseasca astfel, in baie.
Si vecinii au fost socati de vestea ca femeia s-a sinucis, mai cu seama ca, din cite povestesc, cei doi duceau o viata linistita si erau oameni foarte cumsecade: "Stau aici , pe scara, de peste 20 de ani, si-i cunosc destul de bine. Eu nu stiu ce era in casa lor, dar pot sa va spun ca niciodata nu am auzit scandal, sau pe ei sa se certe. Sint o familie cumsecade, linistita. De cite ori mergeam la ei, sa le cerem ajutorul, cu o analiza, ca erau biologi, ne ajutau cu draga inima. Nu am avut niciodata sa le reprosam ceva. Eu nu pot sa-mi inchipui ce s-a intimplat cu vecina, sa faca asa ceva. Era o doamna distinsa, nu te-ai fi gindit sa se intimple asa ceva. Sotia mea este in stare de soc, i-a venit rau, cind a aflat ce s-a intimplat", ne-a declarat un vecin.
Anchetatorii cred ca sinucigasa s-a asezat cu buna stiinta in baie, in cada, inainte de a-si lua zilele, pentru a nu murdari in jur, cu singe. Ei au fost uimiti sa constate cu ce putere fusese capabila femeia sa-si taie singura gitul. Politistii au gasit in mina victimei, inclestata si dupa moarte, cutitul cu care isi luase viata. Ei cred ca femeia a recurs la acest gest extrem din cauza depresiei, si exclud o alta varianta decit sinuciderea.
"A fost vorba despre o depresie psihica, o depresie accentuata, care a evoluat in timp. Continuam cercetarile, pentru stabilirea exacta a imprejurarilor in care sa produs moartea", ne-a declarat comisarul Sorin Leitoiu, seful Serviciului Investigatii Criminale, din cadrul IJP Braila, la iesirea din apartamentul familiei.
"Noi am fost anuntati de catre sotul victimei, potrivit caruia, intors de la piata, in jurul orei 10.00, si-a gasit sotia in cada, cu o plaga taiata la git. Ne-am deplasat la fata locului, pentru a stabili imprejurarile producerii evenimentului. S-a constatat ca femeia, de 57 de ani, suferea de un sindrom depresiv, era in evidenta Spitalului de Psihiatrie, urma tratament, ca internata, dar si ambulatoriu, si in lipsa sotului, s-a urcat in cada de baie, s-a asezat in pozitia culcat si folosind un cutit de bucatarie, si-a produs prin taiere o plaga antero si latero-cervicala stinga, moartea fiind aproape instantanee", ne-a declarat procurorul Mircea Ionescu, cel care se ocupa de acest caz.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii