Mergi la conţinutul principal

S-a restrins numarul institutiilor pazite gratuit de politistii comunitari

Consiliul Local Municipal a revizuit, recent, lista unitatilor cu finantare de la bugetul local, a caror paza va fi asigurata gratuit de Politia Comunitara. Pe aceasta lista figureaza 30 de obiective, printre care: sediul Primariei, Serviciul de Constatare si Impunere Persoane Fizice, Centrul de Incasare a Impozitelor si Taxelor, Autoritatea Tutelara si Corpul de Control, cazarma "Caporal Musat", Castelul de apa din Gradina Publica, Serviciul Public Comunitar de Evidenta a Persoanelor, caminele de persoane virstnice, Catedrala "Nasterea Domnului", Fundatia "Lumina", Directia de Asistenta Sociala, stadionul municipal, manastirea din statiunea Lacu Sarat, parcurile de joaca pentru copii, Teatrul "Maria Filotti" si Teatrul de papusi, precum si Casa de Cultura a municipiului.
Pe de alta parte, CLM a aprobat si o lista a unitatilor care pot beneficia de paza asigurata de Politia comunitara, dar numai contra cost, pe baza de contract de prestari servicii. Pe aceasta lista figureaza obiective precum: Directia Serviciilor Publice (DSP), Directia de Administrare si Gospodarire Locala (DAGL), Directia de Administrare a Pietelor si Tirgurilor (DAPT), Oraselul Copiilor, Parcul Zoo, viitorul patinoar, cimitirele "Sfinta Maria" si "Sfintul Constantin", Compania de utilitati publice " Dunarea".
Amintim ca ultima decizie luata de CLM pe aceasta tema era din 2006 si prevedea ca politistii comunitari sa pazeasca, printre altele, toate scolile si gradinitele, DSP, directia "Seroplant", DAPT, DAGL, Serviciul public de administrare portuara si transport naval.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro