Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"S-a reconfirmat inca o data faptul ca Iuga a fost intotdeauna doar o manta de vreme rea"

Toamna trecuta cind a preluat CF Braila, Ionel Iuga spera ca macar de data aceasta sa petreaca o perioada mai lunga la cirma echipei fanion a orasului, iar intentiile lui, cit si cele ale echipei din care mai faceau parte Ivan Dinu si Iancu Teodorescu erau indraznete. Se vorbea atunci despre o revigorare a fotbalului de pe plan local, chiar cu riscul unei retrogradari. Cu un lot de jucatori sub valoarea esalonului in care activa CF Braila, mostenit de la Ion Gigi, Iuga a reusit sa obtina o victorie in deplasarea de la Sacele si o alta in fata FCM-ul din Bacau pe stadionul Municipal, rezultate care mentineau sansele formatiei brailene de a se salva de la retrogradare.
Demersurile care s-au facut in aceasta iarna, in urma carora au sosit la echipa jucatori de la Petrolul Ianca si Otelul Galati au dus la crearea unei formatii ce parea peste valoarea celei din turul campionatului, iar sansele de mentinere in Liga a II-a cresteau si mai mult.
Dar brusc lucrurile au luat o alta turnura si la conducerea CF Braila au fost promovate foste glorii ale fotbalului brailean, iar trio-ul Ivan, Teodorescu, Iuga a fost pus pe liber.
Ionel Iuga a lasat sa se inteleaga ca nu a fost afectat de inlaturarea sa de la cirma echipei, ci de motivele care s-au invocat pentru destituirea sa.
"S-a reconfirmat inca o data faptul ca Iuga a fost intotdeauna doar o manta de vreme rea. Cind nu sint bani, apelam la o solutie locala, iar cind apar fondurile aducem antrenori din alte orase. Fara bani, fara jucatori de valoare ce minuni puteam eu face? Am reusit totusi sa mentin echipa in apropierea obiectivului urmind ca in iarna sa intarim lotul cu trei, patru jucatori valorosi pentru a face fata unui sezon de primavara foarte greu" a declarat, ieri, Ionel Iuga.
Fostul tehnician a tinut sa mentioneze faptul ca nici in aceasta iarna situatia financiara a echipei nu s-a schimbat si din acest motiv nu a putut sa realizeze transferurile pe care si le-a dorit.
"Cine nu vrea un lot bun ca sa nu se faca de rusine in partidele oficiale. Dar daca nu am fost sprijiniti financiar nu i-am putut aduce pe Cotea, Viorel Gheorghe, Vasilica Gheorghe si alti citiva jucatori, cu care, in principiu, ne intelesesem sa vina la Braila. Orice initiativa a noastra a fost sortita esecului si atunci am banuit ca vor surveni mutari importante" a mai adaugat I. Iuga.
In opinia sa, Iuga considera ca a fost indepartat pe nedrept insa cu toate acestea, ca orice microbist brailean va trai in continuare cu speranta ca echipa fanion a orasului se va salva de la retrogradare: "Ca brailean, nu-mi convine ca din sezonul viitor orasul nostru sa nu mai aiba o reprezentanta in Liga a II-a. Sa dea Dumnezeu ca Puiu Antohi sa reuseasca ce si-a propus, iar daca CF Braila se va salva de la retrogradare voi putea spune ca am avut si eu un mic aport la mentinerea ei in cel de-al doilea esalon fotbalistic al tarii".
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii