Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

S-a lansat campania media "Colecteaza selectiv pentru un mediu curat"

Vineri, la Grupul Scolar "Anghel Saligny" s-a lansat campania media "Colecteaza selectiv pentru un mediu curat", din cadrul proiectului "Campanie comunitara pentru colectarea selectiva a deseurilor reciclabile". Proiectul este implementat de catre organizatia ecologica "Eco Alpex 024" in parteneriat cu Primaria Braila. Manifestarea a reunit, alaturi de elevii institutiei gazde, elevi din scolile participante in proiect, respectiv Liceul "D. P. Perpessicius", Liceul "Panait Cerna", Liceul Economic "P.S. Aurelian", Grupul Scolar "Gh.K Constantinescu" si Scoala cu clasele I-VIII Plopu. Programul actiunii a cuprins prezentari multimedia si exercitii practice de colectare selectiva a deseurilor, care, la final, au fost preluate de firma Recumed, partenera in cadrul proiectului. Din partea oficialitatilor a fost prezent viceprimarul Lucian Tilea care a tinut sa-i felicite pe elevi pentru activitatea lor si sa le promita sprijinul administratiei locale in efectuarea actiunilor cu caracter ecologic. In calitate de invitati speciali au participat Lucian Ionescu, director al Centrului
Regional de Protectia Mediului, Oana Penu, coordonator program si Iulian Branzei, reprezentant al firmei Eco Rom Ambalaje SA. Tinerii au primit materiale informative, tricouri personalizate, iar profesorii coordonatori si scolile care s-au evidentiat in cadrul acestei campanii au primit diplome. Cea de-a treia etapa a campaniei "Colecteaza selectiv pentru un mediu curat" se va finaliza in data de 3 iunie a.c., cind se va sarbatori Ziua Mondiala a Mediului Inconjurator. Proiectul "Campanie comunitara pentru colectarea selectiva a deseurilor reciclabile" este finantat prin Programul National de Granturi "Natura Romania - Initiativa pentru Responsabilitatea Sociala a Corporatiilor", derulat de REC Romania si Asociatia "Salvati Delta - AC", cu sprijinul SC Eco Rom Ambalaje SA.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii