Mergi la conţinutul principal

S-a electrocutat în timp ce se afla pe casă

Un brăilean de 70 de ani şi-a găsit sfârşitul în timp ce se afla pe acoperişul unei case pentru a repara un burlan. Ieri, în jurul prânzului, acesta a mers la o cunoştinţă care locuia pe strada Ştefan cel Mare şi s-a urcat pe casă, însă a atins firele de electricitate, ceea ce i-a fost fatal. Sandu Ş. se oferise să îşi ajute cunoscuţii, însă nu s-a gândit niciun moment la tragedia ce avea să urmeze. În urma electrocutării, victima a rămas pe acoperiş, astfel că a fost nevoie de intervenţia lucrătorilor de la "Electrica" pentru a fi oprit curentul. Abia atunci, angajaţii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Brăila au putut să îl dea jos pe bărbat. La locul evenimentului s-au deplasat imediat şi două ambulanţe, însă medicii nu au putut să mai facă nimic pentru Sandu Ş., care era decedat. Vecinii familiei unde s-a produs nenorocirea spuneau că îl ştiau pe bătrân, întrucât obişnuia să vină pe acolo şi că el se oferise să îşi ajute cunoştinţele. "S-a urcat pe acoperiş să pună uluce. S-a atins de firele electrice şi a murit. Săracul de el!", a spus o femeie.
Poliţiştii au efectuat cercetarea la faţa locului, au întocmit dosar penal şi au luat măsura transportării cadavrului la morgă pentru efectuarea necropsiei.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu