Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

S-a deschis prima unitate Volksbank, la Braila

Volksbank a inaugurat, ieri, la Braila, pe B-dul AI.Cuza nr.130, o
noua unitate in sistem de franciza, care va functiona ca intermediar
pentru servicii financiar-bancare. Deschiderea oficiala a fost facuta in prezenta lui Dan Pantilin, responsabil francize Volksbank Romania, a prefectului Nicolae Mitroi, precum si a numerosi reprezentanti ai mediului de afaceri brailean.
Responsabilul Voksbank s-a declarat placut surprins de felul in care se prezinta unitatea braileana, care vine sa se alature celorlalte 19 din reteaua de francize a bancii. Dan Pantilin a subliniat ca scopul introducerii conceptului de franciza a fost dezvoltarea rapida si eficienta a canalelor de distributie a produselor Volksbank, scaderea costurilor aferente investitiilor in sucursale si, nu in ultimul rind, o relatie mai apropiata cu clientii.
La rindul sau, Emanoil Postelnicu a reliefat faptul ca franciza "este o solutie in interesul clientilor, care porneste chiar de la sloganul bancii - “Increderea ne uneste” - slogan ce reflecta legatura speciala intre banca si clientii sai. Prin urmare, prezenta francizei in Braila este in interesul clientilor, lucru pentru care chiar s-a agreat inceperea activitatii inaintea unei sucursale a bancii".
Postelnicu a precizat ca accesul la produsele si serviciile Volksbank se face in exact aceleasi conditii de pret si comisioane, fara nici un fel de adaos. Este vorba despre o gama diversificata de produse si servicii care include credite pentru achizitia, constructia si reamenajarea locuintei, credite pentru achizitia de autoturisme,
credite pentru nevoi personale, electronic-banking, credite pentru
dezvoltarea afacerilor, conturi si certificate de depozit cu dobinzi
avantajoase in lei sau valuta etc. Toate acestea in implementaritate cu servicii de leasing si asigurare.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii