Mergi la conţinutul principal

S-a deschis o nouă clinică medicală privată, la Brăila!

* ieri, în orașul nostru, s-a inaugurat Medima Health Brăila, o nouă investiție privată în sănătate, care vine în sprijinul pacienților din regiunea de Sud-Est a țării  * serviciile de aici se doresc a fi la prețuri mai mici față de concurență, cu o tehnologie ultraperformantă, coordonată de medici supraspecializați în Imagistică, cu o vastă experiență în domeniu

 

O nouă investiție privată, în sănătate, la Brăila, care promite mult și inspiră încredere ! Este vorba despre Medima Health Brăila, o clinică medicală care tocmai și-a deschis ușile în orașul nostru. Și nu oricum, ci într-un cadru festiv, în prezența autorităților, a conducerii CJAS Brăila, dar și a medicilor și personalului clinicii, care ne-au prezentat investiția, dar și potențialul acesteia. Pacienții vor găsi aici prețuri accesibile, cea mai nouă tehnologie în domeniu, care permite obținerea unor imagini detaliate, de calitate ridicată a structurilor anatomice investigate, experiență și medici de top, supraspecializați, coordonați de prof.univ.dr. Gheorghe Iana, cu o experiență de peste 30 de ani și expertiză în Imagistică. Medima promite, de asemenea, promptitudine, siguranță și rezultate de încredere, iar aici mizează și pe doi roboți medicali noi-nouți, de ultimă generație, ultraperformanți în Imagistică medicală și Radiologie, respectiv un RMN -Siemens Magnetom Sempra 1,5T, potrivit pentru o gamă largă de investigații și un CT- Siemens Somatom GO TOP, cunoscut pentru doza redusă de radiație, față de predecesorii săi.

”Este un moment foarte important pentru noi! Este o mare plăcere să putem să facem lucruri pentru comunitatea din Brăila (...) Avem și poziționarea de preț care este, în general, sub marii jucători din piață, deci prețurile noastre sunt întotdeauna accesibile. Dar pe lângă preț, serviciul nostru este format din mai mulți vectori: echipa medicală, tehnologie, disponibilitatea și abilitatea cu care facem investigațiile. Și spunem că în toți acești vectori avem o poziție de vârf, lucru care, credem noi, este recunoscut de pacienții care ne vizitează toate clinicile. Acum suntem la clinica cu numărul 8, adică aici la Brăila și mai avem două clinici în lucru”, a declarat  Vlad Ardeleanu, CEO al Medima Health.

Prima investiție în România a Medima Health a fost inaugurată în 2018, în capitală, iar astăzi aici, funcționează deja 3 clinici și urmează deschiderea unei noi locații, semn că lucrurile merg bine pentru toți și nu doar în București, ci și în Buzău, Călărași, Alba Iulia și Sibiu, unde există deja astfel de clinici, din rețeaua Medima Health. ”Împreună cu domnul profesor Gheorghe Iana, am luat decizia de a construi o rețea de Imagistică la nivel național care să răspundă provocărilor imagisticii moderne, a anului 2022. Astfel încât am făcut investiții în cele mai noi echipamente pe care le are industria în momentul de față. (...) Avem o misiune de a democratiza accesul pacienților la investigațiile de înaltă performanță, cu tehnologie de vârf și cu medici de elită. Noi avem două linii de business. O linie a pacienților care își plătesc singuri investigațiile și o linie de business a decontărilor cu Casa de Asigurări. Ca procent ele sunt undeva la jumătate”, a mai spus directorul general al Medima Health.

La acest moment, în clinica Medima din Brăila lucrează deja 3 medici radiologi, respectiv doi medici primari și un specialist, supraspecializați în diverse patologii conexe, cum este și patologia sistemului musculo-scheletal în care s-a perfecționat medicul gălățean Nicolae Sârbu, care lucrează deja aici. ” Ceea ce Medima a pus la dispoziție în această regiune, bineînțeles cu coordonarea domnului profesor  Gheorghe Iana, de la UMF București, sunt echipamentele cele mai performante în domeniul rezonanței magnetice și al tomografiei computerizate care există în această regiune. Nu mă refer doar la Brăila, ci la toate județele învecinate. Ceea ce vedem cu toții acum și aici este ceea ce va deveni într-un timp, nu foarte lung, principalul jucător din piața privată, din această regiune.  Avem la dispoziție o tehnologie de ultimă generație care ne permite să ne conectăm de la distanță și să ne consultăm și cu alți colegi medici de la nivel național. Deci orice tip de investigație poate fi asigurat de la distanță”, a transmis medicul primar radiolog, conf. univ.dr. Nicolae Sârbu.

După prezentarea clinicii și a aparaturii medicale, oficialitățile, împreună cu CEO-ul Medima și unul dintre oamenii de bază ai clinicii din Brăila au marcat inaugurarea noii locații cu tăierea panglicii și cu o sesiune de interviuri și felicitări din partea edilului-șef, dar și a președintelui CJ Brăila. ” În primul rând, eu le doresc brăilenilor să fie sănătoși! Dar atunci când apar anumite probleme, este un lucru foarte important ca în orașul nostru să fie aparatură, personal și oameni dedicați, buni profesioniști care să poată asigura toate serviciile, la un nivel foarte înalt. Din acest punct de vedere, țin să felicit investitorii pentru că au ales Brăila ca fiind cea de-a opta investiție a lor (...) Mult succes personalului, să fie întotdeauna cu zâmbetul pe buze, pentru ca și cei din zona publică, care de multe ori, nu știu să zâmbească să ia un exemplu de la dumneavoastră!”, a transmis primarul Brăilei, Marian Dragomir. La rândul lui, șeful CJ Brăila a felicitat investitorii și a apreciat aparatura  medicală de aici. ”Mă bucur foarte mult pentru că avem o contrapondere la serviciile Spitalului județean și că brăilenii pot să vină și în mediul privat pentru a-și face anumite investigații (...) ”, a precizat președintele Consiliului Județean Brăila, Francisk Chiriac.

Noua clinică din Brăila, Medima Health se află pe strada Danubiului, la nr. 21, în aceeași locație cu Clinica de Nefrologie și Dializă. Programul este de luni până vineri, între orele 7.30-20.30. Pentru programări este disponibil numărul de telefon 0373301417.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro