Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

S-a dat startul Festivalului "Estudiantina"

Timp de o saptamina, la Braila se vor desfasura diferite actiuni, destinate revigorarii vietii studentesti a orasului, in cadrul Festivalului "Estudiantina". Concursuri, seri distractive, dans, tirg de turism, toate se vor adresa studentilor de la Universitatea "Constantin Brancoveanu" si de la Facultatea de Inginerie, dar si celor peste 1.000 de elevi de liceu invitati.
Ieri, la Biblioteca Judeteana a avut loc vernisajul unei mici expozitii de fotografie si caricatura realizate de studenti, si a uneia de carte universitara, cele doua institutii venind fiecare cu ce are mai bun.
In deschidere, prorectorul Universitatii "Constantin Brancoveanu", prof. univ. dr. Ion Scurtu, a trecut in revista cele mai importante actiuni extrascolare organizate de Universitatea "Brancoveanu" si a apreciat activitatile propuse a se desfasura in editia a III-a a Festivalului "Estudiantina", spunind ca si pe viitor acest festival trebuie sa-si continue existenta, chiar daca sufletul lui, studenta care coaguleaza toate energiile in organizarea lui, Alina Sandu, va absolvi. Prodecanul Facultatii de Inginerie, din cadrul Universitatii "Dunarea de Jos" din Galati, conf. univ. dr. Luiza Grigorescu, a admirat eforturile depuse de organizatori, iar decanul Facultatii de Management si Marketing in Afaceri Economice din cadrul Universitatii "Brancoveanu", conf. univ. dr. Elena Enache, a precizat ca in acest an institutia implineste 15 ani de existenta si ar fi foarte potrivit ca aceste actiuni sa fie dedicate momentului festiv. Evolutia festivalului a fost remarcata de secretarul stiintific al Facultatii de Inginerie, conf. univ. dr. Nicolae Stanciu. In final, vicepresedintele Consiliului Judetean, Niculina Moisescu, a propus un nume pentru clubul de turism ce ar putea fi infiintat in cadrul Universitatii "Brancoveanu", "Gentiana", iar prorectorul Ion Scurtu a spus ca parteneriatul dintre "Brancoveanu" si Facultatea de Inginerie se va concretiza cit de curind in colaborarea pentru realizarea unor proiecte educationale cu finantare externa.
Actiunile sint organizate de Clubul studentilor din Universitatea
"Constantin Brancoveanu", reprezentat de studenta Alina Sandu, si Liga Studentilor din Facultatea de Inginerie Braila a Universitatii "Dunarea de Jos" din Galati, reprezentata de studentul Bogdan Anghel.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii