Mergi la conţinutul principal

S-a dat startul înscrierilor la mult-aşteptatul “Club de vacanţă” de la Bibliotecă

* peste 25 de ateliere se vor organiza pentru copii, de la cele de informatică, radiocomunicaţii sau incubator de afaceri, până la cele de limbi străine, îndemânare, handmade şi artistice * înscrierile se fac la Mediatecă, la sediul Bibliotecii din Piaţa Poligon nr. 4

 

 

 

 

 

Biblioteca Judeţeană “Panait Istrati” Brăila organizează în perioada 28 iunie - 6 august 2021 mult-aşteptatul “Club de Vacanţă”, după un an de pauză impusă de pandemia de coronavirus. Peste 25 de ateliere se vor pregăti pentru copii, ateliere ce acoperă toate preferinţele acestora. Vorbim de atelier de informatică, radiocomunicaţii, incubator de afaceri, limbi străine, îndemânare, quilling, atelier de mărgelit, pictură, pictură pe sticlă, flori din hârtie sau şah, acestea fiind doar câteva exemple.

Ediţia de anul acesta vine şi cu alte ateliere interesante, cum este “Meşterim în familie”, la care pot participa copiii şi adulţii (un copil şi un adult, locuri pentru 10 perechi). De asemenea, copiii peste 12 ani pot participa la atelierul “Să modelăm 3D”, unde vor folosi imprimanta 3D din cadrul Makerspace-ului.

Înscrierile se fac la Mediatecă, la sediul Bibliotecii din Piaţa Poligon nr. 4. Vă amintim că accesul la activităţile clubului se face pe baza permisului de bibliotecă, iar la înscrierea copilului se va completa un acord de fotografiere semnat de părinţi/bunici. Lista atelierelor poate fi consultată pe site-ul instituţiei: https://www.bjbraila.ro/eveniment/start-la-inscrieri-la-clubul-de-vacanta/. Vă aşteptăm la înscrieri, în limita locurilor disponibile şi a 3 ateliere/copil!”, transmite Biblioteca Judeţeană printr-un comunicat de presă.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro