Mergi la conţinutul principal

S-a dat startul înscrierilor la Festivalul Concurs de Muzică Folk "Seară de Mai"

* manifestarea, organizată de Casa de Cultură a Municipiului Brăila, în parteneriat cu Asociația Clubul de Turism "Proilavia", reunește tineri iubitori de muzică folk * concursul este organizat pe două categorii de vârstă, 9-14 ani și 15-25 ani * înscrierea are loc până pe 17 mai 2022 inclusiv, iar premierea câștigătorilor are loc sâmbătă, 21 mai, în cadrul unei Gale a Laureaților

 

S-a dat startul înscrierilor la Festivalul Concurs de Muzică Folk "Seară de Mai", manifestare ajunsă la cea de-a XI-a ediție, organizată de Casa de Cultură a Municipiului Brăila, în parteneriat cu Asociația Clubul de Turism "Proilavia".

Potrivit comunicatului trimis de managerul Casei de Cultură a Municipiului Brăila, Emanoil Ciucașu, timp de două zile - vineri, 20 mai 2022, și sâmbătă, 21 mai 2022 - la Casa Memorială "Petre Ștefănescu-Goangă", din Piața Poligon nr. 2, se va desfășura Festivalul Concurs de Muzică Folk "Seară de Mai" - Ediția a XI-a. Manifestarea este organizată de Casa de Cultură a Municipiului Brăila, în parteneriat cu Asociația Clubul de Turism "Proilavia" și reunește tineri din Brăila "care doresc să-și afirme potențialul artistic în domeniul creației și interpretării muzicii folk".

Concursul este structurat pe două categorii de vârstă, 9-14 ani și 15-25 ani, participanții urmând să interpreteze câte două piese, la alegere, fie din repertoriul național și internațional, fie din repertoriul personal. Conform regulamentului, înscrierea concurenților are loc până pe data de 17 mai 2022 inclusiv, zilnic între orele 9.00-16.00, pe baza completării formularului de înscriere la sediul Casei de Cultură a Municipiului Brăila, din Piața Poligon nr. 2.

"Participanții sunt rugați să se prezinte la înscrierea în competiție cu o copie a cărții de identitate/certificatului de naștere. Regulamentul, formularul de înscriere și alte informații privind condițiile de participare în cadrul ediției a XI-a a Festivalului Concurs "Seară de Mai" se regăsesc pe site-ul instituției: www.culturabraila.ro sau pot fi consultate la sediul instituției din Piața Poligon nr. 2. Preselecția participanților înscriși în competiție va avea loc miercuri, 18 mai 2022, începând cu ora 17.00, iar vineri, 20 mai 2022, de la ora 18.00, are loc concursul pe cele două categorii de vârstă", precizează organizatorii festivalului "Seară de Mai".

Premierea câștigătorilor va avea loc, sâmbătă, 21 mai 2022, începând cu ora 18.30, în cadrul unei Gale a Laureaților care va include un recital al cantautoarei Bănică Bianca Florentina, câștigătoarea ediției a X-a a Festivalului "Seară de Mai", din anul 2019. Câștigătorii fiecărei categorii vor primi diplome și premii constând în instrumente muzicale. Marele premiu al festivalului este o chitară electro-acustică, se mai precizează în comunicatul trimis de managerul Casei de Cultură a Municipiului Brăila, Emanoil Ciucașu.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro