Mergi la conţinutul principal

S-a dat startul înscrierilor la “Shakespeare School Essay Competition”

• concursul este unul gratuit şi se adresează tuturor tinerilor cu vârstă cuprinsă între 11 şi 19 ani • înscrierile se fac până pe data de 25 martie, iar cele mai bune eseuri vor fi răsplătite cu o tabără în Marea Britanie

 

Cel mai mare Concurs Naţional de creaţie în Limba Engleză îţi aşteaptă eseul şi îţi premiază originalitatea şi talentul cu o tabără în Marea Britanie. Asociaţia Shakespeare School pentru Educaţie dă startul unei noi întreceri pentru creativitate! Dacă ai între 11 şi 19 ani, eşti pasionat de limba engleză, o vorbeşti fluent, eşti creativ şi stăpâneşti bine arta argumentării, te aşteptăm să-ţi demonstrezi măiestria în cadrul “Shakespeare School Essay Competition” - ediţia a 10-a!

Proiectul este unul naţional, cu participare gratuită, având ca scop stimularea gândirii creative, spiritul de inovaţie, originalitatea şi motivarea tinerilor să îşi perfecţioneze limba engleză, oferindu-le totodată şansa unei experienţe unice, într-o tabară internaţională de studiu.

Tot ce trebuie să faci pentru a participa la competiţie este să scrii un eseu original, în limba engleză, cu titlul “Message to my future self” (“Mesaj către mine din viitor”). Eseul poate fi înscris gratuit, online, pe site-ul competiţiei, la una dintre cele două categorii de vârstă: 11-14 ani sau 15-19 ani. Termenul limită de înscriere în concurs este 25 martie 2018.

Ce poţi câştiga? Concursul oferă celor 30 de finalişti premii în valoare de peste 5.000 de euro, constând în 2 tabere de limba engleză în Marea Britanie (pentru marele câştigător al fiecăreia dintre cele două categorii de vârstă: 11-14 ani şi 15-19 ani), cursuri de limba engleză la Shakespeare School, înscrieri gratuite la examene Cambridge, cărţi, dicţionare, rechizite etc.

Premii vor fi acordate şi profesorilor. De asemenea, se va acorda şi Trofeul Excelenţei: judeţul cu cel mai mare număr de participanţi la competiţie va primi Trofeul Shakespeare School Essay Competition.

Toate detaliile despre temă, regulament şi înscriere se găsesc pe www.shakespeare-school.ro, secţiunea Competiţii.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro