Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

S-au simplificat examenele pentru recuperarea permisului de conducere

Inca de acum doua saptamini brailenii care au fost nevoiti sa sustina examenul de recuperare a permisului de conducere au observat un grad mai scazut de dificultate a chestionarelor. Si asta deoarece s-au scos acele intrebari dedicate altor categorii de participanti la trafic. "Aceste chestionare s-au redus in dificultate in sensul ca pentru conducatorii auto nu mai sint intrebari specifice altor categorii de participanti la trafic, pentru care sint chestionare distincte", ne-a declarat subcomisar Dumitru Budes, seful Politiei Rutiere Braila.
Daca in luna februarie, cind inca mai erau valabile vechile chestionare, promovabilitatea era vizibil una scazuta, din 320 de persoane trecind testul doar 69, luna aceasta, dintre cele 126 de persoane, care au apucat pina in acest moment sa sustina examenul, aproape jumatate au promovat.
"Procentul de promovabilitate pentru luna martie este unul superior fata de luna trecuta, astfel incit acesta s-a ridicat la 40-50%. Cei care inca nu reusesc sa treaca acest examen sint cei care fie nu si-au insusit temeinic legislatia rutiera, fie din neatentia completarii celor 15 intrebari, din care obligatoriu 13 trebuie sa fie corecte pentru a se promova testul", ne-a mai declarat aceeasi sursa.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii