Mergi la conţinutul principal

S-au simplificat examenele pentru recuperarea permisului de conducere

Inca de acum doua saptamini brailenii care au fost nevoiti sa sustina examenul de recuperare a permisului de conducere au observat un grad mai scazut de dificultate a chestionarelor. Si asta deoarece s-au scos acele intrebari dedicate altor categorii de participanti la trafic. "Aceste chestionare s-au redus in dificultate in sensul ca pentru conducatorii auto nu mai sint intrebari specifice altor categorii de participanti la trafic, pentru care sint chestionare distincte", ne-a declarat subcomisar Dumitru Budes, seful Politiei Rutiere Braila.
Daca in luna februarie, cind inca mai erau valabile vechile chestionare, promovabilitatea era vizibil una scazuta, din 320 de persoane trecind testul doar 69, luna aceasta, dintre cele 126 de persoane, care au apucat pina in acest moment sa sustina examenul, aproape jumatate au promovat.
"Procentul de promovabilitate pentru luna martie este unul superior fata de luna trecuta, astfel incit acesta s-a ridicat la 40-50%. Cei care inca nu reusesc sa treaca acest examen sint cei care fie nu si-au insusit temeinic legislatia rutiera, fie din neatentia completarii celor 15 intrebari, din care obligatoriu 13 trebuie sa fie corecte pentru a se promova testul", ne-a mai declarat aceeasi sursa.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu