Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

S-au saturat de viata

De vineri si pina luni, patru braileni au ajuns la morga dupa ce au fost gasiti spinzurati sau intoxicati cu diverse substante. Marin C., de 72 de ani, din satul Gabrielescu, a fost gasit decedat la domiciliu, simbata, la orele 13.20. In urma cercetarilor efectuate a rezultat ca batrinul a decedat dupa ce ingurgitase o cantitate de furadan si ca a mai avut tentative de suicid. Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violenta, de aceea s-a luat masura transportarii la morga pentru efectuarea necropsiei si stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.
In aceleasi conditii a murit si Marita D., cu domiciliul in Braila. Cadavrul femeii a fost gasit luni dimineata, in localitatea Traian si a fost transportat la morga. In urma autopsiei s-a constatat ca aceasta a decedat dupa ce a baut furadan.
Duminica, in jurul orelor 17.15, un barbat din comuna Mircea Voda s-a prezentat la Postul de Politie pentru a sesiza ca a gasit-o moarta pe mama sa. Paraschiva D., de 63 de ani, se spinzurase in holul de la intrarea in locuinta proprie. Se pare ca victima, care figura in evidentele medicale cu afectiuni psihice, nu era la prima tentativa de suicid. Tot prin spinzurare a decis sa isi puna capat zilelor si Ionel H., de 39 de ani, din localitatea Ulmu. Cadavrul barbatului a fost gasit intr-o anexa a locuintei si a fost transportat la morga pentru efectuarea necropsiei.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii