Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

S-au pomenit cu Politia pe urmele lor

Mai nou, hotii dau iama in zona statiilor PECO de pe Soseaua de Centura, acolo unde sint parcate vehiculele de mare tonaj, numai bune de jefuit. Afirmatia este facuta de procurori, in dosarul 3.505/P/2005 al Parchetului de pe linga Judecatoria Braila.
Potrivit anchetatorilor, in seara zilei de 17 august 2005, Iancu I., Adrian B. (minor), Cristi S., Gheorghita A. si Vasile R. s-au deplasat de pe strada Prahovei pe Soseaua de Centura, ca sa-si incerce norocul la TIR -uri. Desi avea permis, Iancu l-a lasat pe minorul Adrian B. (elev intr-a X-a la "Panait Istrati") sa conduca. Pe Soseaua de Centura nu erau vehicule de jefuit, astfel ca suspectii s-au deplasat mai departe, la Bariera de cale ferata din Radu Negru. Acolo, ei au dat cu ochii de o masina de Politie, motiv pentru care au oprit autoturismul si au rupt-o la fuga. Oamenii legii l-au prins pe unul dintre fugari, reusind apoi sa-i identifice si pe ceilalti suspecti. In urma controlului facut in portbagajul masinii suspecte, ei au gasit un cutit, doua rangi si doua bite. Ancheta politiei s-a axat, insa, pe incalcarea legii circulatiei, de catre proprietarul masinii, Iancu I. Acesta are acum dosar penal. Minorul care a condus fara permis, Adrian B., s-a ales cu amenda administrativa. Cit priveste portul ilegal de arme albe (art. 1/1 din Legea 61/1991), cercetarile continua.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii