Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

S-au mai impartit niste bani, din bugetul pe 2006

In cursul anului 2006, la nivelul judetului Braila au fost alocate sume defalcate din taxa pe valoarea adaugata, insumind 154.594 mii RON. Potrivit datelor prezentate de presedintele Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu, repartizarea acestor bani s-a facut pe mai multe destinatii, una dintre acestea fiind finantarea cheltuielilor descentralizate la nivelul judetului.
20.738 mii RON, din care 8.494 mii RON vor fi folosite pentru sustinerea sistemului de protectie a copilului, iar diferenta, pentru centrele de asistenta sociala a persoanelor cu handicap, a drepturilor privind acordarea de produse lactate si de panificatie pentru elevi, a cheltuielilor aferente invatamintului special, plata contributiilor pentru personalul neclerical angajat in unitatile de cult, serviciile publice comunitare de evidenta a persoanelor de sub autoritatea CJ, ajutoarele de stat regionale acordate in temeiul Legii nr.84/1992, privind regimul zonelor libere. Pentru finantarea cheltuielilor descentralizate la nivelul oraselor si comunelor si municipiului, au fost alocate 96.591 mii RON, din care 77.926 RON vor fi cheltuieli de personal ale institutiilor de invatamint preuniversitar de stat, iar diferenta va fi utilizata pentru burse si obiecte de inventar ale institutiilor de invatamint preuniversitar de stat, drepturile asistentilor personali ai persoanelor cu handicap grav, ajutorului social si ajutorului social pentru incalzirea locuintei cu lemne, carbuni si combustibili petrolieri, serviciile publice comunitare de evidenta a persoanelor, ajutoarele de stat regionale acordate in temeiul legii 84/1992. Alte 3.086 mii RON au fost alocate pentru subventionarea energiei termice livrate populatiei pe anul 2006, 5.117 mii RON, pentru finantarea cheltuielilor privind drumurile judetene si comunale, iar 29.062 mii RON, pentru echilibrarea bugetelor locale.
"Repartizarea sumelor defalcate din TVA pentru finantarea cheltuielilor descentralizate la nivelul comunelor, oraselor si municipiului, pe unitati administrativ teritoriale s-a facut dupa consultarea primarilor si cu asistenta tehnica de specialitate a DFP si, dupa caz, a Inspectoratului Scolar Judetean sau DSSF, in functie de numarul de beneficiari ai serviciilor respective", a precizat presedintele Stancu.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii