Mergi la conţinutul principal

S-au aprins luminiţele în Orăşelul Copiilor

Chiote de veselie în Orăşelul Copiilor, ieri seară. Micuţii, însoţiţi de părinţi şi bunici, s-au adunat în jurul bradului din Parcul Monument, pentru a asista la aprinderea luminiţelor. Nici Moş Crăciun nu a putut lipsi de la un asemenea eveniment, aşa că a schimbat sania cu o trăsură şi a venit în grabă la Brăila. Însoţit de Crăiasa Zăpezii, a urcat pe scena special amenajată lângă bradul înalt şi a asistat la spectacol. La eveniment a fost prezent şi Aurel Simionescu, primarul Brăilei, care a şi oficializat ceremonia de aprindere a beculeţelor.
După ce i-au cântat colinde şi i-au spus poezii lui Moş Crăciun, copiii au primit cadouri. Acestea au fost asigurate de Primăria Brăila.
"Mulţi copii îl aşteaptă pe Moş Crăciun, care le va aduce daruri. Avem câteva elemente de muzică şi artificii. Vom aprinde luminile în Orăşelul Copiilor, care va rămâne deschis în toată această perioadă, cu jocuri, cu căsuţe, cu tot ceea ce parcul ne oferă în momentul acesta. Moşul o să-i întrebe dacă ştiu vreun cântecel, o poezie şi vor primi şi câte o punguţă cu dulciuri şi portocale", ne-a declarat Aurel Simionescu, primarul Brăilei.
"Sunt cu copilul. E prima dată când vin şi îmi place", ne-a spus o mămică prezentă la eveniment alături de copilul în vârstă de 2 ani şi jumătate.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro