Mergi la conţinutul principal

S-au ales câștigătorii Concursului “Invitație la teatru!”

*  Tanța POPA și Cristache TÂRHOACĂ sunt norocoșii din această săptămână

 

Cel de-al treilea concurs organizat de Teatrul ”Maria Filotti” și cotidianul “Obiectiv”, prin care au fost oferite două invitații duble la spectacolele din acest weekend, și-a stabilit câștigătorii! Astfel, în urma tragerii la sorți, norocoșii sunt:

- Tanța POPA (49 ani) - invitație dublă la spectacolul “Fii cuminte, Cristofor!”, programat sâmbătă, 4 iunie, la Sala Studio, ora 18.00.

- Cristache TÂRHOACĂ (80 ani) - invitație dublă la spectacolul “Jake și femeile lui”, programat duminică, 5 iunie, la Sala Mare, ora 18.00.

Invitațiile pot fi ridicate de la agenția teatrală în cursul zilei de astăzi sau înainte de începerea spectacolelor.

 

Spectacolul de duminică, “Jake și femeile lui”, se joacă pentru sprijinirea artiștilor din Ucraina

Teatrul “Maria Filotti” Brăila se alătură campaniei UNITER “Artiști români pentru artiști ucraineni” și anunță că donează încasările din bilete la spectacolul “Jake și femeile lui” pentru susținerea artiștilor din Ucraina și a culturii ucrainene.

“Jake și femeile lui” se va juca duminică, 5 iunie, iar bilete încă se găsesc pe site-ul www.blt.ro sau la agenția teatrală.

“«Jake și femeile lui» este o comedie rafinată, care ne introduce cu mult farmec în «culisele» vieții de scriitor. Partituri actoricești extrem de generoase, numeroase răsturnări de situație, elemente scenice care aduc în final două ore de elevat divertisment, dublat de consistente reflecții filosofice. Un destin sinuos - SCRIITORUL, un om ca toți ceilalți, «între agonie și extaz». Un spectacol care ne determină să reflectăm cu mai mare atenție asupra vieții fiecăruia dintre noi”, anunță Teatrul “Maria Filotti”.

Distribuția: Valentin Terente, Petronela Buda, Monica Ivașcu, Elena Andron, Narcisa Novac, Ramona Gîngă, Corina Borș, Ioana Ichim, Anastasia Zaval.

Regia și ilustrația muzicală: Erwin Șimșensohn, scenografia: Andrada Chiriac, lighting design: Lucian Moga, sound design: Călin Țopa.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro