Mergi la conţinutul principal

Sărbători în arest pentru studentul care a tras pumnul ucigaş

Tribunalul Galaţi a prelungit măsura arestului, până la data de 6 ianuarie, pentru Daniel Iulian Ianculescu, cel care i-a aplicat lovitura mortală lui Mădălin Alin Leopa în noaptea de 06/07 noiembrie, pe fondul unui conflict spontan, inculpatul Ianculescu a împins victima, iar aceasta a căzut cu capul de asfalt cei doi erau studenţi în Galaţi şi s-au luat la ceartă după ce au plecat dintr-un club

 

După ce a tras un pumn care i-a adus sfârşitul studentului brăilean Mădălin Alin Leopa, inculpatul Daniel Iulian Ianculescu, acuzat de infracţiunea de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte, îşi petrece sărbătorile în spatele gratiilor. Săptămâna trecută, Tribunalul Galaţi a dispus prelungirea măsurii arestării preventive faţă de cel care a tras pumnul ucigaş, pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 8 decembrie 2016 şi până la data de 6 ianuarie 2017 inclusiv. A fost respinsă cererea inculpatului Daniel Iulian Ianculescu prin care solicita înlocuirea măsurii arestării preventive cu cea a arestului la domiciliu, ca fiind nefondată. Inculpatul a formulat contestaţie în cauză, iar Curtea de Apel Galaţi urmează să dea soluţia finală.

Cearta dintre cei doi tineri, care avea să ducă la moarte, a izbucnit în luna noiembrie, în Galaţi, unde tinerii erau studenţi. Ei au mers într-un club, s-au cinstit bine cu alcool şi apoi au intrat în conflict. Victima, Alin Mădălin Leopa, de 21 de ani, a primit un pumn care l-a trântit cu capul de asflat, iar medicii nu au mai reuşit să îi salveze viaţa. Potrivit procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, care s-a ocupat de anchetă, din probatoriul administrat a rezultat faptul că, în noaptea de 06/07 noiembrie 2016, pe fondul unui conflict spontan, inculpatul Ianculescu Daniel – Iulian a procedat la împingerea/lovirea victimei. I-a provocat victimei căderea la sol şi lovirea cu capul de asfaltul aleii pe care se aflau, cu consecinţa intrării în comă a celui lovit. Decesul acestuia a venit la scurt timp. Daniel Ianculescu, de 22 de ani, tot din Brăila, era student la Facultatea de Educaţie Fizică a Universităţii Dunărea de Jos. Victima fusese exmatriculată de la facultate şi nu mai stătea în căminele studenţeşti, de mai bine de un an de zile, dar mai ţinea legătura cu foştii colegi. Întâlnirea din luna  noiembrie i-a adus sfârşitul lui Leopa, iar celuilalt student i-a adus arestul. 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro