Mergi la conţinutul principal

Sărbătoare la “Obiectiv”. Au decis să spună “DA” după două decenii

• foştii noştri colegi, Oana Popoiu, jurnalist de investigaţii, şi Adi Anghel, webmaster “Obiectiv”, au decis să îşi unească destinele după mai bine de 19 ani de relaţie • deşi locuiesc de ani buni în Olanda, sâmbătă, Oana şi Adi au spus “Da” în faţa ofiţerului de stare civilă în Grădina Mare • alături le-au fost membrii familiei, dar şi cei doi copilaşi cu blăniţă - Maya şi DeeDee •

 

Au decis să îşi unească destinele după 19 ani de relaţie. Oana Popoiu, redactor Obiectiv Vocea Brăilei în perioada 2004 - 2011, Departamentul Eveniment – Investigaţii, s-a hotărât să spună “Da” celui care i-a fost alături aproape două decenii şi cu care a împărţit şi bune şi rele. Oana a renunţat la activitatea de jurnalist la “Obiectiv Vocea Brăilei” pentru că a decis să plece peste hotare, în Olanda, unde lucrează tot în comunicare, ca specialist în Marketing Digital. A rămas însă conectată şi cu presa, fiind reporter corespondent Formula 1 pentru diverse publicaţii de profil din Europa. Adi Anghel, cel care îi este acum soţ,  este tot un fost coleg, el fiind timp de aproape 4 ani webmaster “Obiectiv”. Şi în Olanda, Adi îşi desfăşoară activitatea tot în domeniul programare Web.

Sâmbătă, Oana şi Adi au spus “Da” în faţa ofiţerului de stare civilă. Evenimentul a fost organizat în Grădina Mare, unde prietenii, membrii familiei şi foştii colegi de la cotidianul “Obiectiv” le-au fost alături.

Invitaţi de seamă la fericitul eveniment au fost cei doi copilaşi cu blăniţă, dacă îi putem numi aşa. Sunt doi câini “Husky” - Maya (în vârstă de 12 ani), care şi-a petrecut mare parte din copilărie în redacţia “Obiectiv”, unde ne vizita frecvent, şi surioara ei “DeeDee”, în vârstă de numai 2 ani, dar care, datorită frumuseţii incontestabile, se face deja remarcată la multe concursuri canine din Olanda, dar şi din alte ţări.

Atmosfera de sâmbătă a fost una deosebită, Oana, într-o rochie roşie electrizantă, cu o coroniţă din floricele albe şi roşii,  şi Adi, îmbrăcat la costum şi cu cravată, alături de Maya şi DeeDee, reuşind să atragă atenţia tuturor celor din jur în timpul şedinţelor foto.

Noi le urăm Casă de Piatră, multe realizări în Olanda, şi tot ceea ce îşi doresc să se îndeplinească. Să aibă o viaţă frumoasă împreună şi să se iubească până la adânci bătrâneţi!

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro