Mergi la conţinutul principal

Să înceapă seismul!

Mai sunt doar câteva zile până la startul unuia dintre cele mai importante evenimente ale anului pentru ascultătorii de muzică rock şi metal. Festivalul Metalhead Meeting 2015 va avea loc în capitală, între 11 şi 14 iunie pe Cotroceni Open Air, în spatele Afi Palace Cotroceni, într-o locaţie Open Air de 22.000 de metri pătraţi. Participanţii la eveniment îi vor putea vedea live în cadrul celor 4 zile de concerte pe Satyricon, Dark Funeral, Amorphis, Bloodbath, The Sirens, Primordial, Cruachan, Turisas, Heidevolk. Triptykon, Lacrimas Profundere, Windrose, Centinex, Demonical, Bucovina, Negură Bunget, Kiss Forever şi mulţi alţii din totalul de 45 de trupe prezente pe cele două scene ale festivalului. Trebuie precizat că seara de joi, prima zi a Metalhead Meeting, va oferi şi un show aniversar "Cargo - 30 de ani", concert, pentru care au fost puse în vânzare şi bilete de doar o singură zi cu preţuri de la 40 de lei.
Potrivit unui comunicat de presă emis de organizatori, porţile festivalului Metalhead Meeting se vor deschide joi pe 11 iunie la ora 15:00 iar concertele vor începe la ora 15:30 în aceeaşi zi. Pentru zilele de vineri, sâmbătă şi duminică, porţile se vor deschide la ora 14:00 iar concertele vor începe la 14:30 în fiecare zi. Festivalul are două scene: Main Stage şi Talents Stage, unde se va cânta în pauzele de pe scena principală.

Alte surprize pregătite pentru Metalhead Meeting

Cei care vor merge la festival vor avea ocazia de a face Bungee Jumping, Laser Tag, de a participa la cel mai mare târg de rock din România powered by Niche Records & Metalhead - "The Rock Market", să se tatueze, să participe la concursuri cu premii şi multe altele. De asemenea, Timişoreana va oferi tuturor celor prezenţi un photo booth unde îşi vor putea imortaliza prezenţa la festival şi primi o poză amintire, dar şi multe concursuri cu premii în bere şi tricouri în pauzele de pe scena principală. În zona restricţionată minorilor, Jack Daniels va oferi de asemenea mai multe surprize, anunţă organizatorii. De asemenea, pe durata festivalului va exista şi un food court amenajat ca atare cu un spaţiu generos de 1.000 de persoane, unde se va găsi la vânzare: hotdog, burgeri, nachos, popcorn, sanvişuri, salate diverse, mâncare vegană şi vegetariană, mici etc.
Precizăm că biletele şi abonamentele pentru festival pot fi găsite la următoarele preţuri: abonament 4 zile - 119 lei Acces General (140 de lei în ziua concertelor, la intrare); bilet de o zi valabil vineri, sâmbătă sau duminică - 100 de lei; bilet pentru "Cargo 30 de ani" de joi, 11 iunie - 70 de lei Golden Circle, respectiv, 40 de lei Acces General (50 de lei în ziua concertelor, la intrare); Supliment Meet & Greet - 200 de lei valabil doar cu un abonament deja cumpărat. Reamintim că, abonamentele de patru zile Golden Circle sunt SOLD OUT şi nu vor fi suplimentate. Biletele şi abonamentele se pot achiziţiona de pe iabilet.ro, eventim.ro, myticket.ro, bilete.ro şi în reţelele iaBilet, Eventim, Myticket şi Bilete.ro.
Mai multe detalii despre regulamentul festivalului, acces, campare şi alte informaţii legate de eveniment puteţi găsi la următorul link:
http://www.metalhead.ro/concerte/metalhead-meeting-2015-aid129728-l-1

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro