Mergi la conţinutul principal

Sâmbătă se reia Campionatul judeţean de fotbal rezervat juniorilor D

• etapa a 8-a se va disputa pe cochetul stadion de la Tudor Vladimirescu • duminică, meciurile din runda a 9-a au loc pe stadionul Chimia

 

În weekend-ul care urmează se reiau campionatele de fotbal rezervate copiilor, pe care le organizează AJF Brăila.

Astfel, sâmbătă, 14 aprilie, pe cochetul stadion de la Tudor Vladimirescu, se desfăşoară etapa a 8-a, rundă restanţă, din Campionatul judeţean al juniorilor D, mai precis al fotbaliştilor născuţi în anul 2005.

Înaintea acestor etape pe primul loc se află Kinder Brăila, aceasta fiind urmată în clasament de Luceafărul 2 Brăila şi Luceafărul 1 Brăila. Următoarele locuri sunt ocupate în ordine de Dacia Unirea 2 Brăila, Stars Brăila, Dacia Unirea 1 Brăila, Victoria Traian, Sportul Chiscani, Luceafărul 3 Brăila, Viitorul Ianca.

“Este un campionat cu meciuri frumoase, cu echipe în cadrul cărora evoluează jucători care pot şi au valoare să facă pasul spre performanţă”, ne-a declarat Cristea Rusu, reprezentantul AJF care se ocupă de organizarea competiţiilor juvenile în judeţul Brăila.

Programul meciurilor:

Ora 10.00: Dacia Unirea 1 Brăila - Victoria Traian

Ora 11.15: Dacia Unirea 2 Brăila - Kinder Brăila

Ora 12.30: Stars Brăila - Luceafărul 3 Brăila

Ora 13.45: Luceafărul 1 Brăila - Sportul Chiscani

Ora 15.00: Viitorul Ianca - Luceafărul 2 Brăila

Duminică, 15 aprilie, pe Stadionul Chimia din staţiunea Lacu Sărat se dispută o altă etapă restanţă, cea de a 9, din Campionatul judeţean al juniorilor D.

Programul meciurilor este următorul:

Ora 09.00: Luceafărul 3 Brăila - Viitorul Ianca

Ora 10.15: Luceafărul 1 Brăila - Luceafărul 2 Brăila

Ora 11.30: Victoria Traian - Stars Brăila

Ora 12.45: Kinder Brăila - Dacia Unirea 1 Brăila

Ora 14.00: Sportul Chiscani - Dacia Unirea 2 Brăila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro