Mergi la conţinutul principal

Sâmbătă, la Teatrul „Maria Filotti”: Gala Laureaților Festivalului Concurs „Întâlnirea Epigramiștilor”

* duelul epigramatic îi reunește pe câștigătorii concursului lansat la începutul lunii trecute, provocare la care au răspuns peste 70 de epigramiști din țară și din străinătate * evenimentul va cuprinde suite de epigramă şi poezie umoristică, ce vor fi condimentate cu muzică în interpretarea Trupei ANTIC

 

 

 

Sala „Avangarde” a Teatrului „Maria Filotti” Brăila va găzdui, sâmbătă, 30 septembrie 2023, începând cu ora 17.00, Gala Laureaților celei de-a XXXVI-a ediție a Festivalului Concurs Internațional „Întâlnirea epigramiştilor”, manifestare organizată de Casa de Cultură a Municipiului Brăila și Clubul Umoriştilor Brăileni (CUB) „Ştefan Tropcea”.

Potrivit organizatorilor, duelul epigramatic reunește într-o Gală a Laureaților pe câștigătorii concursului lansat la începutul lunii trecute, provocare la care au răspuns peste 70 de epigramiști din țară și din străinătate, care au trimis câte două epigrame pentru fiecare dintre temele „Oameni și animale” și „Animale printre oameni”. Evenimentul va cuprinde suite de epigramă şi poezie umoristică, ce vor fi condimentate cu muzică în interpretarea Trupei ANTIC.

„Indiferent de predicțiile meteo, sfârșitul de săptămână la Brăila se anunță a fi unul de excepție. Precipitațiile vor fi sub forma lacrimilor de râs, pe alocuri în hohote. Vremea va fi în general frumoasă, caniculară chiar, din cauza unui front umoristic localizat la Teatrul „Maria Filotti”, zonă unde, izolat, într-o mică sală, va fi o serie de descărcări epigramatice”, precizează managerul Casei de Cultură a Municipiului Brăila, Emanoil Ciucașu.

În preambulul Galei Laureaților, la sediul Casei de Cultură a Municipiului Brăila, din Piața Poligon nr. 2, va avea loc, de la ora 9.30, vernisajul expoziției de artă plastică „Oameni și animale” a artistului plastic Florin-Gabriel Călin.  

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro