Mergi la conţinutul principal

Sâmbătă, 1.000 de persoane legitimate de poliţişti şi jandarmi

• oamenii legii au oprit în trafic peste 300 de autovehicule şi au testat 128 de şoferi cu aparatul etilotest

 

Potrivit Biroului de Presă al IPJ Brăila, în ziua de sâmbătă, 6 mai, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Brăila, Poliţiei Oraşului Făurei şi secţiilor de poliţie rurală arondate, sprijiniţi de jandarmi „au acţionat atât în municipiu, cât şi în localităţile din mediul rural, în zona unităţilor cu profil discotecă, club şi cafe-bar, pentru menţinerea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică, pentru prevenirea şi combaterea faptelor ilegale şi pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere”.

În timpul acţiunilor poliţieneşti au fost verificate 72 de societăţi comerciale şi au fost legitimate nu mai puţin de 997 de persoane. De asemenea, au fost controlaţi 19 paznici şi au fost oprite în trafic 303 autovehicule, iar 128 de şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest.

Pe parcursul raziilor, au fost constatate cinci infracţiuni şi 92 de contravenţii pentru care au fost aplicate amenzi în valoare totală de peste 36.000 lei. De asemenea, au fost stabilite patru infracţiuni pentru încălcarea prevederilor OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

Din totalul amenzilor aplicate, 159 au fost pentru încălcarea prevederilor OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 33 conform Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice şi cinci la Legea 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor. Alte două amenzi au fost aplicate în baza prevederilor Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite.

Totodată, ca măsură complementară, poliţiştii au ridicat, în vederea suspendării, trei permise de conducere, au retras cinci certificate de înmatriculare şi au confiscat bunuri în valoare totală de peste 1.000 de lei.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro