Mergi la conţinutul principal

Ruta ocolitoare in numirea sefului "Electrica" Braila

De citeva zile, omul de afaceri Stefan Radulescu, cel pentru care a fost eliberat fotoliul de sef al Sucursalei locale de Distributie a Energiei Electrice (SDEE), a ajuns la Biroul Energetic al companiei. De vineri, 26 septembrie, el a primit ordin de numire pe un post in acest birou ca inginer. Dupa cum sustin surse din cadrul companiei, tinta ramine aceeasi - fotoliul de conducere, insa a fost aleasa o varianta ocolitoare, ca sa nu "bata la ochi" saltul unei persoane din afara sistemului direct in virful organigramei "Electrica Distributie" Braila. Chiar si asa, cazul este unic in istoria numirilor de pina acum la conducerea "Electrica" Braila. De fapt, a fost aleasa o treapta intermediara, pentru ca in final numirea sa apara pentru un salariat din sistem, chiar daca vechimea acestuia nu depaseste citeva zile. De altfel, zilele acestea, Radulescu a fost chemat la sediul companiei-mama, la un "interviu" pentru ocuparea postului vizat si este de asteptat ca emiterea deciziei finale aferente sa aiba loc foarte curind. E drept ca si procedura pusa la punct de companie in ceea ce priveste numirea sefilor de sucursale este foarte permisiva, intrucit de citiva ani s-a renuntat la organizarea de concursuri pentru astfel de posturi. In schimb, s-a ales varianta incheierii unui contract de performanta pe termen limitat, cu posibilitatea prelungirii mandatului. In acest mod Consiliul de Administratie al companiei are oricind la indemina posibilitatea de a face schimbari la virful sucursalelor din teritoriu.
Reamintim ca in cursul saptaminii trecute, fostul director al SDEE Braila, Negru Ionascu, a primit decizia de finalizare a mandatului la sefia sucursalei locale a "Electrica - Distributie" Braila, pentru a-i face astfel loc lui Stefan Radulescu.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu