Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Rotaru de la ATOP-MINITOP

Ion Rotaru este consilier judetean. Si este vina noastra. Ion Rotaru este pesedist. Aici e vina lui. Ion Rotaru este seful Autoritatii Teritoriale de Ordine Publica (ATOP). In acest caz vina ii apartine lui Gheorghe Bunea Stancu. Ce face acest Ion Rotaru pentru salariul pe care il ia in calitate de sef al ATOP? Face destule nimicuri, caci din cind in cind trebuie sa-si justifice leafa. O conferinta de presa reprezinta solutia ideala pentru a da senzatia ca esti conectat la un anumit eveniment, ca iti pasa de un fenomen, ca vrei sa gasesti solutii, in definitiv ca lupti pentru o idee. O idee buna, se intelege! Ion Rotaru a facut un fel de conferinta de presa joi, in cadrul sedintei CJ. In cadrul acestei sedinte, Rotaru i-a acuzat clar pe membrii lumii interlope din oras ca strica imaginea Politiei, intrucit se lupta in strada. Merita sa retinem aceasta observatie a consilierului Rotaru, pentru a putea sa i-o reamintim in campania electorala de anul viitor. Pina atunci, mi-as permite sa-l sfatuiesc pe seful IPJ Braila, Catalin Chivu, sa-i actioneze in judecata pe interlopi. Caci cred ca nu mai are nimeni nici un dubiu ca acesti interlopi sapa in mod deliberat la imaginea Politiei. In ritmul asta, Politia va ajunge de risul populatiei si nu va mai avea credibilitate nici cit are in prezent.
In aceeasi ordine de idei, indraznesc sa ii trag putin deoparte pe interlopi. Mai, oameni buni, bai Buricea, bre Bogateanu, terminati-o, ma, cu bataile astea in strada. Nu vedeti in ce hal l-ati adus pe consilierul Rotaru de la ATOP? Omul este disperat, nu gaseste solutii, nu stie ce sa se mai faca cu aceasta Politie care cade in derizoriu pe zi ce trece. Cred ca daca CJ (adica domnu' Bunea Stancu) si Primaria (deci domnu' Cibu) ar porni motorul Aliantei despre care au vorbit saptamina asta ar gasi o hala dezafectata in oras, unde interlopii sa poate veni regulat sa se hacuiasca dupa cum ii taie capul. Caci daca autoritatile nu sint in stare sa-i priponeasca pe interlopi si sa ne restituie strazile, macar atita lucru sa faca pentru noi si sa le asigure un loc de joaca cu sabiile, unde ei sa se omoare civilizat si fara mult tam-tam, ca in orice oras cu adevarat european.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii