Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Romulus Mailat va fi acuzat si de agresiune sexuala

Tribunalul din Roma a decis sa mentina acuzatia de agresiune sexuala in cazul lui Nicolae Romulus Mailat, romul arestat in octombrie 2007 dupa moartea Giovannei Reggiani in zona Tor di Quinto din Roma, relateaza presa italiana.
Judecatorul Claudio Mattioli a decis sa mentina acuzatia de viol, desi procurorii renuntasera la aceasta idee. Mattioli a argumentat ca victima a fost gasita cu pantalonii desfacuti si fara lenjeria intima.
Potrivit judecatorului, citat de site-ul TGcom, infractiunea initiala este cea de viol, urmata de omucidere voluntara si furt.
Presa italiana este convinsa ca violul nu s-a concretizat, dar modul in care a fost gasita victima - cu pantalonii desfacuti, fara lenjeria intima si cu un sin descoperit - sugereaza cel putin intentia pentru agresiunea sexuala. Raportul medico-legal publicat la sfirsitul lunii ianuarie indica faptul ca Giovanna Reggiani nu a fost violata.
Procurorul Maria Bice Barborini va trebui sa il acuze oficial pe Romulus Mailat si pentru aceasta infractiune.
In plus, judecatorul Mattioli a decis renuntarea la acuzatiile care il vizau pe Vasile Neamtu, fiul Emiliei, martora care l-a denuntat pe Mailat. Neamtu fusese suspectat initial de complicitate, dar se pare ca toate marturiile de pina acum il disculpa.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii