Mergi la conţinutul principal

"Romtelecom" a scazut tarifele la telefonia fixa

Conducerea "Romtelecom" a lansat prima faza a proiectului "Clientul pe locul 1", aceasta in contextul in care in ultimul an tot mai multi abonati au ales sa renunte la servicile companiei. Concret, de ieri, a fost introdus un nou abonament: Confort Nelimitat. Acesta va permite apeluri gratuite nelimitate, indiferent de palierul orar, in reteaua Romtelecom, pentru doar 11,2 euro pe luna - aproximativ 37 lei (fara TVA). In plus, clientii care vor opta pentru transferul la noul abonament "Confort Nelimitat" vor beneficia de o reducere de 33% pentru apeluri catre numere de telefonie mobila din Romania - tariful ajungind astfel la numai 9 eurocenti/minut, fara TVA. Toate celelalte abonamente includ acum extra beneficii, ca de exemplu, convorbiri gratuite nelimitate, in afara orelor de varf, in reteaua "Romtelecom" (Confort 50, Confort 200) sau tarife reduse pentru apeluri efectuate in reteaua Romtelecom (Confort Standard). In ceea ce priveste abonamentul social, valoarea acestuia scade de la 4,9 la 3,9 euro/luna, fara TVA, iar toti pensionarii care au un venit lunar sub 180 RON pot solicita acum acest abonament.
Referitor la serviciile de Internet, compania a anuntat ca va aplica de la jumatatea lunii iunie o noua promotie pentru serviciile ClickNet. Tariful pentru acest serviciu va fi de 7,5 euro (fara TVA), jumatate din pretul actual.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu