Mergi la conţinutul principal

Romgal Romanu a realizat surpriza etapei

În week end-ul trecut a continuat lupta pentru locul întâi în ambele serii ale Ligii a V-a. Iar surprizele nu au lipsit nici de această dată. După ce etape în şir a cochetat cu prima poziţie din clasament, Tricolorul Lanurile a pierdut surprinzător, în urma a două goluri marcate de Matei în minutele de prelungire ale reprizei a doua la Romanu şi a ieşit din cursa pentru titlul de campioană judeţeană. Siretul Vădeni a stat în această rundă, astfel că şefia primei grupe a fost preluată de CF Brăila II. Lupta pentru prima poziţie este deschisă şi în seria a doua. Deocamdată, ambele echipe din fruntea clasamentul au obţinut victorii clare. AS Bordei Verde pentru care au marcat Vlaicu, Cojocaru, Tudor (min. 43, 84) şi Cerim s-a impus cu 5-2 în deplasarea de la Viitorul Galbenu iar Voinţa Plopu, pentru care au înscris Şerban, Mândroiu, Bocioacă, Bosoi, Jalbă şi Călin (min. 67, 89) a câştigat cu 6-3 la Voinţa Şuţeşti. FC Urleasca a dispus cu 2-1 de Spicul Zăvoaia. La două partide din seria a doua rezultatele au fost stabilite la "masa verde". Voinţa Bărăganul a câştigat cu 3-2 la Vulturul Horia, însă a folosit un jucător, pe Alexandru Camil, aflat în stare de suspendare şi a pierdut cu 3-0, iar la Cireşu, Voinţa Făurei Sat a câştigat cu 4-3 în teren însă rezultatul a fost omologat cu 3-0 în favoarea oaspeţilor deoarece echipa din Cireşu l-a folosit pe Daniel Dumitraşcu, un jucător suspendat pentru această etapă, pentru cumul de cartonaşe galbene.
În prima serie pe locul întâi se află CF Brăila II cu 48 de puncte, poziţia a doua este deţinută de Siretul Vădeni, 46 puncte, dar un joc mai puţin disputat, iar a treia, de Dunărea Tichileşti, 45 puncte. În seria a doua ordinea primelor clasate este următoarea: 1 AS Bordei Verde, 58 puncte, 2 Voinţa Plopu, 54 puncte, 3 FC Urleasca, 43 puncte.

Rezultatele înregistrate în Liga a V-a:
Seria I - etapa a 23-a:
Spicul Râmnicelu - FC Tufeşti 6-2
Dacia Berteşti - Înfrăţirea Gemenele 7-0
Dunărea Gropeni - Speranţa Măxineni 5-2
Romgal Romanu - Tricolorul Lanurile 4-2
Dinamo Salcia Tudor - CF Brăila II 2-5
Şoimii Unirea - Dunărea Tichileşti 2-4

Seria a II-a - etapa a 22-a:
FC Urleasca - Spicul Zăvoaia 2-1
Viitorul Galbenu - AS Bordei Verde 2-5
Voinţa Şuţeşti - Voinţa Plopu 3-6
Vulturul Horia - Voinţa Bărăganul 3-0 omologat
Viitorul Cireşu - Voinţa Făurei Sat 0-3 omologat
Viitorul II Ianca - Comagrim Dudeşti 3-1
AS Jirlău - Victoria Deduleşti 7-0

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro