Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Romani arestati in Italia pentru furt de materiale de constructie

Paisprezece imigranti romani au fost arestati, marti, in timp ce descarcau un camion plin cu materiale de constructie in valoare totala de peste 60.000 de euro, furate din reteaua magazinelor Brico Center din regiunea italiana Lazio, relateaza cotidianul Il Giornale. Banda de hoti romani devenise de citva timp spaima magazinelor Brico Center din regiune, de unde acestia furau marfa in mod regulat. Camionul, si el furat in urma cu citeva zile, pe care il descarcau romanii in momentul in care au fost arestati, urma sa transporte marfa pina la un alt mijloc de transport care se indrepta spre Romania. In Romania, marfa furata urma sa fie scoasa la vinzare, cu etichetele schimbate, intr-o alta retea de magazine de materiale de constructii.

Si codrul italian e frate cu romanul

Colonii ridicate ilegal de-a lungul riului Aniene si in apropierea localitatii Fidene, linga Roma, care adaposteau 84 de imigranti clandestini de origine romana, au fost descoperite de politia italiana care a arestat cu aceeasi ocazie 14 persoane, relateaza Il Giornale.
Politia italiana a arestat in timpul operatiunii un cetatean roman in varsta de 37 de ani, dat in urmarire generala pentru viol si jaf la domiciliu. Barbatul traia ascuns intr-o baraca pe malul riului Aniene, intr-o zona cu arbori si vegetatie bogata.
In afara romanului dat in urmarire, alti 13 conationali ai sai au fost descoperiti in situatie de ilegalitate, fiind arestati deoarece nu respectasera ordinele de parasire a teritoriului italian, emise pe numele lor.
Politia a identificat opt colonii ilegale instalate in regiune, cu ajutorul controalelor realizate din elicopter.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii