Mergi la conţinutul principal

România Verde. PSD-iștii brăileni au plantat 1000 de arbori

* potrivit unui comunicat de presă transmis recent de PSD Brăila, pentru a sărbători Ziua Internațională a Pădurii, social-democrații au decis să planteze peste 1.000 de arbori * acțiunea s-a desfășurat, sâmbătă, în vecinătatea localității Țăcău din Insula Mare a Brăilei

 

În frunte cu o parte dintre parlamentarii PSD Brăila și lideri ai administrației locale, social-democrații au decis să întreprindă o acțiune în weekend pentru a sărbători Ziua Internațională a Pădurii. Mai precis, potrivit unui comunicat de presă al PSD Brăila, aceștia au plantat peste 1.000 de arbori în apropierea localității Țăcău din Insula Mare.

”Membri PSD de toate vârstele s-au întâlnit sâmbătă, 26 martie, în Insula Mare a Brăilei, în vecinătatea localității Țăcău, unde au plantat peste 1.100 de copaci din specia Populus (plopul euro-american). Astfel, un nou corp de pădure a luat ființă pe malul drept al Dunării, pe o suprafață de 3,2 hectare. Alături de colegii de partid, la această acțiune au fost prezenți senatorul Ion Rotaru, deputatul Florin Mircea, președintele Consiliului Județean Brăila, Francisk Iulian Chiriac, cei doi vicepreședinți ai Consiliului Județean, Ionel Epureanu și Ionuț Dobre, prefectul județului Brăila, Iulian Timofei, consilieri județeni și viceprimarul comunei Mărașu, Marian Nistor”, se precizează în cadrul comunicatului.

Social-democrații au transmis și fotografii de la momentul acțiunii. De asemenea, au ținut să adauge că demersul a marcat Ziua Internațională a Pădurii, ce se sărbătorește anual pe data de 21 martie.

”Acest gen de acțiuni vor avea loc pe parcursul întregului an, în cadrul unei campanii naționale lansate de PSD, «România Verde», prin care se urmărește plantarea a 500.000 de puieți. Având în vedere schimbările de climă cu influențe dramatice asupra mediului, inițiativa își propune să crească gradul de implicare a cetățenilor pentru susținerea habitatelor forestiere, precum și creșterea responsabilității pentru o lume mai curată, se mai subliniază în comunicatul PSD.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro