Mergi la conţinutul principal
PUBLICITATE

România, mamă bună pentru toate fiicele şi fiii ei

Fiecare  aveţi pe cineva drag plecat din ţară. Peste  4 milioane de femei şi bărbaţi în plină putere  au fost alungaţi de nevoi, departe de casă. Au luat cu ei o parte din sufletul şi inima României. Alegerile din 26 mai ne oferă o mare şansă, pe care PNL o pune deja în realitate şi se obligă să o împlinească: să facem din România  acasă pentru toţi românii, oriunde s-ar afla. O mamă bună pentru toţi copiii ei. Ţara în care celor dragi, plecaţi departe, le-ar plăcea să se întoarcă.

România are o rană vie, o ruptură dureroasă, provocată de dispreţul arătat de PSD-ALDE faţă românii plecaţi. De aceea, prioritatea PNL este vindecarea relaţiei dintre ţara mamă şi fiicele şi fiii ei. Marea bogăţie a României sunt oamenii. Marea obligaţie a României este  viitorul copiilor ei. Suntem fraţi şi trebuie să fim împreună - spiritual, sufleteşte, în credinţă şi la marile hotărâri care implică soarta tuturor.

 

Pentru o ţară în care să-ţi creşti copiii: patru milioane de alocaţii majorate de PNL

 

Patru milioane de copii au primit, începând cu luna mai, alocaţia dublată de PNL. E o veste bună pentru mamele care muncesc din greu, sezonier, în agricultura altor ţări, iar copiii le-au rămas acasă cu bunicii. Ne vom bate să indexăm alocaţia majorată cu rata inflaţiei pentru că valul de scumpiri ridicat de guvernarea PSD-ALDE a ajuns la cote alarmante, pe care le resimţiţi cu toţii, cei de acasă. Nu e mult, dar e un început bun, semnul că se poate.

Grija faţă de copii şi de tineri nu este vorbă goală în localităţile conduse de liberali. La Cluj-Napoca, administraţia PNL a pus la punct transportul şcolarilor din ciclul primar, cu autobuzul, de acasă la şcoală şi retur. Copiii şi tinerii au şcoli moderne, renovate, terenuri de sport, piste de bicliclete. Oradea îşi renovează şcolile şi spitalele după ce şi-a modernizat transportul şi infrastructura rutieră. Suceava şi Aradul au unele dintre cele mai modern dotate spitale din România. Timişoara are  cea mai extinsă reţea pietonală, este prietenoasă cu familiile şi mamele cu copii.

Marele obiectiv al PNL este să facă din România ţara în care să îţi placă să trăieşti şi să rămâi. România în care se poate trăi ca în Vest. România care îşi creşte copiii acasă. Această Românie există deja, în multe oraşe şi comune conduse de liberali. Aduceţi-o şi la voi acasă şi, astfel, îi veţi readuce şi pe cei dragi, aflaţi acum la mii de kilometri de voi! Totul începe cu un vot, la 26 mai! 

 

DA la referendum! DA ca să vă puteţi întoarce acasă!

PNL şi europarlamentarii săi se bat ca drepturile fraţilor, surorilor şi copiilor voştri aflaţi în Marea Britanie să fie păstrate şi după Brexit.  Puteţi vorbi mai lesne şi mai ieftin la telefon cu rudele din străinătate pentru că europarlamentarii PNL au obţinut eliminarea unor taxe la telefonia mobilă. PNL va lupta pentru introducerea votului electronic pentru românii din diaspora. Românii de afară trebuie să aibă un cuvânt de spus faţă de viitorul ţării, de viitorul lor. O pot face şi la referendumul despre justitie, spune Rareş Bogdan, numărul unu pe lista candidaţilor PNL la europarlamentare:  “Cu corupţie la vârful statului, legi care fac amnistie şi graţiere mascată sau pe faţă, ordonanţe date peste noapte fără consultarea mediului de afaceri, România nu se poate dezvolta, iar tinerii români şi investitorii vor continua să plece din ţară. DA la Referendum echivalează cu un mesaj fierbinte adresat românilor de pretutindeni: luptăm la baionetă pentru a crea condiţiile să vă puteţi întoarce acasă! Haideţi la vot pe 26 mai!”     

 

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro