Skip to main content

Rodica Sterpu a urcat de patru ori pe prima treapta a podiumului la Balcaniada de kaiac canoe

Palmaresul sectiei de kaiac canoe a Clubului Sportiv Municipal s-a imbogatit cu patru medalii de aur internationale, toate cucerite de Rodica Sterpu, cu prilejul Campionatelor Balcanice din Turcia.
Eleva antrenoarei Florentina Ion, Rodica Sterpu, titulara in lotul national al Romaniei pentru aceasta competitie a cucerit doua medalii de aur la juniori, in probele de kaiac 2 - 1000 m si kaiac 4 - 500 m si doua la tineret in aceleasi probe.
Sportiva a revenit in tara, iar miine va participa la Criteriul Olimpic, un concurs de selectie nationala in vederea completarii lotului de tineret.
"Am mai avut rezultate internationale valoroase cu Podgoreanu, dar Rodica Sterpu este prima fata pregatita de mine care a urcat pe podium la un asemenea concurs. Patru medalii de aur, la o singura competitie, reprezinta o alta premiera pentru sectia noastra si evident ca sint extrem de fericita pentru acest succes, care nu este numai al meu, ci si al sectiei CSM-ului. Rodica este o sportiva foarte ambitioasa, muncitoare si cu siguranta va continua seria succeselor si la categoria de virsta tineret", a declarat antrenoarea Florentina Ion.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

winmediaLeaderboard

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu