Mergi la conţinutul principal

Robert Ivan, copilul-minune al Brăilei, medaliat cu bronz la Campionatul Național de șah al României

• puștiul de 11 ani, solist vocal al Ansamblului „Dunărenii”, din comuna Chiscani, a mai obținut Locul II la Turneul Internațional de șah „Caissa”, de la Miercurea Ciuc, Locul I la Under 12, respectiv Locul II la Cupa Toamnei - Turneul de șah de la Galați • ca solist de muzică populară, Robert a obținut, în toamna aceasta, Trofeul Festivalului Internațional de folclor, de la Tecuci

 

Robert Ivan, puștiul de calsa a V-a care, la doar 11 ani, are în palmares mai bine de 30 de Premii I și Trofee obținute la festivaluri și concursuri de muzică populară, este, de asemenea, un jucător de șah cu rezultate excepționale. Antrenat de Iulian Zanfir și legitimat la Clubul ACS „Minerva” Brăila, Robert Ivan joacă șah de la vârsta de 4 ani și a mers pentru prima dată la competiții la vârsta de 6 ani.

Ultima mare competiție de șah la care a participat Robert, fiind dublu medaliat, a fost Campionatul Național de șah al României pe echipe de juniori și tineret, unde a obținut Locul III, medalie de bronz cu echipa, și Premiu individual pe masa 2, medalie de bronz. Campionatul s-a desfășurat în perioada 27 octombrie - 3 noiembrie 2023, fiind organizat de Federația Română de Șah. Robert Ivan a mai obținut, în ultima perioadă, Locul II la Turneul Internațional de șah „Caissa”, de la Miercurea Ciuc, precum și Locul II la General și Locul I la Under 12, la Cupa Toamnei - Turneul de ȘAh de la Galați (septembrie 2023).

Robert și-a continuat, de asemenea, și activitatea în calitate de solist vocal al Ansamblului „Dunărenii”, din comuna Chiscani.  

Robert Ivan a absolvit, anul acesta, cu nota 10, Canto popular și Orgă la Școala Populară de Arte „Vespasian Lungu” Brăila și a realizat, deja, două videoclipuri.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro