Mergi la conţinutul principal

Rezultatele Concursului Judetean de Matematica "Stere Aurel"

La Scoala Salcia Tudor s-a desfasurat Concursul Judetean de Matematica "Stere Aurel", destinat elevilor din clasele a II-a - a IV-a. Acesta a fost initiat de directorul Stanciu Micu, in memoria profesorului Aurel Stere, care a indrumat elevii de la Salcia Tudor timp de 30 de ani. Subiectele au fost elaborate la nivelul Inspectoratului Scolar cu sprijinul inspectorilor Ecaterina Bonciu si Ion Marin. Au participat elevi de la scolile din localitatile: Vadeni, Silistea, Corbu, Gemenele si Rimnicelu.
Premiul special a fost obtinut de Geanina Culea de la Vadeni. Premiul I a fost obtinut de: Andreea Maxineanu si Alexandru Mazilu - Vadeni, Razvan Iosif - Gemenele. Premiul II l-au obtinut elevii: Florentina Mitu si Nicusor Pirvu - Gemenele, Eduard Geana - Rimnicelu. Cu Premiul III au fost rasplatiti elevii: Marius Paraipan - si George Sihleanu - Salcia Tudor, George Stancescu - Silistea si Andreea Manzala - Gemenele. Valoarea totala a premiilor a fost de 1.200 lei. Sponsorii concursului au fost: Sindicatul Invatamint Braila, Olcocons, Spectrum, Comitetul de Parinti si Primaria Salcia Tudor.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro