Mergi la conţinutul principal

Rezultate promiţătoare pentru atleţii copii brăileni la etapa de zonă

• remarcaţii au fost Andreea Mocanu şi Cosmin Pitulice de la LPS Brăila, Robert Bălin şi Adelina Dumitrache, de la CSM Brăila

 

Atleţii copii de la cele două cluburi din Brăila, LPS şi CSM au avut prestaţii promiţătoare la etapa de zonă a Campionatului Naţional de atletism care a avut loc sâmbăta trecută la Bucureşti.

Andreea Mocanu de la LPS Brăila, atletă pregătită de profesorul Florinel Ilie, a câştigat proba de 60 m garduri a copiilor 1, iar la 60 m plat s-a clasat pe locul al treilea, iar Cosmin Pitulice de la grupa profesoarei Sica Lazăr a ocupat poziţia a doua la garduri. David Gheosu s-a clasat pe locul al patrulea la garduri, iar Georgian Lazăr şi Rareş Serafim au ocupat poziţia a cincea, respectiv a şasea, în finala aceleeaşi probe. Locul al optulea i-a revenit lui Alin Simion.

La fete, Ana Anton s-a clasat pe locul al cincilea la garduri, iar ştafeta 4X1 tur, formată din David Gheosu, Alin Simion, Georgian Lazăr, Cosmin Pitulice a ocupat poziţia a treia.

“Am participat cu o delegaţie formată din 15 atleţi şi rezultatele au fost promiţătoare, în perspectiva finalelor care vor avea loc pe 23 martie. A fost un bun prilej pentru a vedea unde mai trebuie să lucrăm în următoarea perioadă”, a explicat profesoara Luiza Gorciac.

Robert Bălin, de la grupa profesoarei Anamaria Codreanu, de la CSM Brăila, a câştigat proba de garduri. Adelina Dumitrache de la grupa profesoarei Irina Roată a ocupat locul al doilea la 60 m garduri şi a încheiat pe poziţia a cincea proba de 200 m plat. Un alt sportiv de la aceeaşi grupă, Andrei Rădulescu, a trecut al doilea linia de sosire în finala probei de 60 m plat, iar la săritura în lungime a ocupat poziţia a cincea.

“Rezultate mulţumitoare. Am văzut timpii pe care i-au realizat sportivii din ţară la această etapă de zonă şi consider că putem spera la medalii la naţionalele copiilor”, ne-a declarat profesoara Irina Roată.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro