Mergi la conţinutul principal

Rezultate modeste la naţionalele de nataţie pentru copii

Locul întâi nu de mult în România, şcoala de nataţie brăileană este într-un regres alarmant. Exceptând cele două senioare, Ene şi Dragomir care confirmă la concursurile naţionale şi a altor câţiva juniori de perspectivă, nataţia brăileană pare să nu mai aibă viitor. Şi nu sportivii sunt vinovaţi, pentru că la Brăila sunt foarte mulţi copii care doresc să calce pe urmele campioanelor olimpice, Diana Mocanu şi Camelia Potec şi a altor medaliaţi europeni, ci cei care îi îndrumă şi cei care asigură condiţiile în care aceşti sportivi se pregătesc. În condiţiile în care copii s-au antrenat o săptămână şi ceva în bazinul de 50 de metri, şi rezultatele lor sunt pe măsură.
Singura înotătoare care a ieşit din anonimat la această ediţie a naţionalelor de la Brăila a fost Daria Enciu care a cucerit două medalii de bronz, la 400 m liber şi la 50 m liber. De altfel, Enciu a ocupat şi cel mai bun loc în clasamentul pe categorii de vârstă dintre toţi înotătorii brăileni prezenţi în concurs, locul al optulea în clasamentul general al fetelor de 12 ani, însă brăileanca a fost la un moment dat şi pe poziţia a şasea.
În clasamentul pe cluburi LPS Brăila s-a clasat pe locul al 16-lea din 60 de grupări sportive participante.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro