Mergi la conţinutul principal

Rezultate bune si la olimpiada de matematica

La olimpiada de matematica au participat 109 elevi de la gimnaziu, clasele a VII-a si a VIII-a si 73 de elevi de liceu. Inspectorul de specialitate, prof. Catalin Nicolae Stanica a precizat ca subiectele au fost concepute conform programei de olimpiada si au vizat selectarea elevilor capabili de performanta atit la nivel national, cit si international. Primele trei locuri de la clasa a VII-a au fost ocupate de: Andrei Istrate - "Balcescu", Liviu Luca - "Eminescu" si Emanuela Popa - "Eminescu".
La clasa a VIII-a premiantii au fost: Bogdan Huiu - "Eminescu", Oana Triscas - "Fanus Neagu", ambii situindu-se pe locul I, Andrei Bercaru - LPS locul II si pe locul III au fost Oana Damian - "Fanus Neagu", Razvan Matei - "Balcescu", Cristina Mogos - "Ion Creanga" si Sorin Rugina - "Balcescu"
La clasa a IX-a cea mai buna eleva a fost Smaranda Sandu de la "Balcescu".
La clasa a X-a pe primul loc s-au situat elevii: Eliza Bulimar - "Balcescu" si Bogdan Toader - "Murgoci", Georgiana Scarlat - "Balcescu" a obtinut locul II, iar Cristina Ciocan de la "Balcescu" a obtinut locul III.
Pe primul loc la clasa a XI-a s-a situat Irina Diaconu de la "Murogoci", Andreea Oprisan - "Balcescu" a luat premiul II, iar Adrian Enache de la "Balcescu" a obtinut premiul III.
La clasa a XII-a pe primele doua locuri s-au situat elevii: Alin Ioan de la "Balcescu" si Alexandru Andrei de la "Balcescu". Inspectorul de matematica, prof. Catalin Stanica a mai spus ca la unele clase nu s-au acordat anumite premii pentru ca elevii nu au intrunit punctajul necesar.
Lotul care va reprezenta Braila la faza nationala a olimpiadei este format din: Andrei Istrate - "Balcescu", Liviu Luca - "Eminescu", Bogdan Huiu - "Eminescu", Oana Triscas - "Fanus Neagu", Andrei Bercaru - LPS, Smaranda Sandu de la "Balcescu", Eliza Bulimar - "Balcescu" si Bogdan Toader - "Murgoci", Irina Diaconu de la "Murogoci", Andreea Oprisan - "Balcescu", Alin Ioan de la "Balcescu" si Alexandru Andrei de la "Balcescu". Lotul ar fi trebuit sa fie format din 12 elevi, insa unul dintre cei selectionati a ales sa mearga la faza nationala a olimpiadei de fizica, si nici un alt elev nu a mai avut punctajul minim pentru a-l inlocui, a explicat prof. Catalin Nicolae Stanica.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu