Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Rezultate bune si foarte bune la olimpiada de chimie, faza judeteana

La olimpiada de chimie, faza judeteana, au participat 83 de elevi, 30-clasa a VIII-a, 13-clasa a IX-a, 19-clasa a X-a, 7-clasa a XI-a, 14-clasa a XII-a. Ei au sustinut o proba de trei ore in care au rezolvat subiectele trimise de Ministerul Educatiei. Comisia Judeteana a fost formata din: presedinte - Lucica Visalon, inspector scolar general-adjunct, vicepresedinte - Daniel Panturu, inspector de specialitate, secretar - Radu Grigore, prof. gr. I, Liceul cu Program Sportiv, iar membri au fost profesorii Iconaru Liliana,
Mihaila Viorel, Petrescu Silvia, Maneca Nicoleta, Manaloiu Veronica. Comisia a stabilit inca inainte de desfasurarea competitiei cum se vor repartiza cele cinci locuri disponibile pentru faza nationala. Inspectorul de specialitate, prof. Daniel Panturu, considera ca rezultatele obtinute de elevi au fost bune si foarte bune, cu exceptia celor de la clasa a IX-a. Lotul care va reprezenta judetul Braila este format din cinci elevi. La clasa a VIII-a: Alexandra Soca - 88p - Scoala "M. Eminescu", clasa a X-a: Alexandra Ritzi - 83,25p -"N. Balcescu", Lorena Barbat - 73,25p -C. N. "N. Balcescu". La clasa a XI-a: Corina David - 81p -C. N. "G. M. Murgoci", iar la clasa a XII-a: Andrei Pop - 76,5p- C. N. "N. Balcescu".
La clasa a VIII-a pe primele trei locuri s-au situat elevii: Alexandra Soca - 88p., Irina Lupu - 72,5p., ambele de la Scoala "Eminescu" si Alexandru Rauta - 69p. de la "D. Cantemir". La clasa a X-a pe primele trei locuri s-au situat: Alexandra Ritzi - 83,25p. Lorena Barbat - 73,25p. si Cornel Robu - 67,25p, toti de la Colegiul National "Nicolae Balcescu". La clasa a XI-a primii trei clasati au fost: Corina David - 81p, de la "Murgoci", Iulia Ramona Lazar - 68p. de la "Balcescu" si Cristian Bratu-Ene - 63p de la "Balcescu". Si la clasa a XII-a primele trei locuri au fost luate de elevii de la "Balcescu": Andrei Pop - 76,5p, Alexandra Laura Costin - 67p. si Rares Dinu - 56p.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii